Wat kan worden gegeten Voordat een colonoscopie?

Wat kan worden gegeten Voordat een colonoscopie?

Een colonoscopie is een procedure die schermen voor kanker in de dikke darm. Een endoscoop wordt ingebracht in het lichaam en tot in de dikke darm. De arts of de technicus ziet de binnenkant van uw dikke darm op een monitor op zoek naar eventuele tumoren, poliepen of gezwellen. Het beste uitzicht van het colon te krijgen, moet de darm vóór de procedure te reinigen. Afgezien van het nemen van de darm het reinigen van medicatie uw arts beheert, moet u uw dieet te veranderen voordat een colonoscopie.

Geen vast voedsel

De dag voor de colonoscopie, moet je stoppen met het eten van vast voedsel - dat betekent dat er geen vlees, fruit, groenten, brood, granen en pasta's. Zelfs zacht voedsel zoals kaas, yoghurt, havermout of soep met noedels zijn niet toegestaan. Uw arts kan het nodig zijn om noten, zaden of andere onoplosbare vezels meer dan één dag te vermijden voordat je colonoscopie voorbereiding.

Een heldere vloeistof dieet

Het begin van de dag voor de geplande colonoscopie, wordt u op een heldere vloeistof dieet. Dit dieet maakt heldere bouillon, frisdranken, sappen - appel of witte druiven - en gearomatiseerde gelatine dat is niet rood, blauw of paars. U kunt ook thee en koffie drinken zonder melk of room. Doel voor minstens 12 glazen vloeistof gedurende de dag - combinatie van de toegestane heldere vloeistoffen en water voor maaltijden.

Vloeistoffen te vermijden

Elke vloeistof die niet duidelijk is niet OK is om te drinken. Drink geen jus d'orange, ananassap, druivensap of pruimensap, bijvoorbeeld. Alcohol, ook al is het een heldere vloeistof, is niet in orde, want alcohol zal u uitdrogen.

De Dag van Uw Colonoscopy

Ongeacht de tijd van de dag uw colonoscopie is gepland, moet je blijven houden aan de heldere vloeistof dieet. Op de dag van de procedure, geen vast voedsel wordt geconsumeerd. U moet ten minste 2 glazen drinken, tot 20 ounces, water of een duidelijke sportdrank voordat je colonoscopie.