Wat kan er gedaan worden om Teenagers Hulp van Becoming Verslaafden?

Wat kan er gedaan worden om Teenagers Hulp van Becoming Verslaafden?

De adolescent jaren zijn moeilijk genoeg zonder de peer pressure veel tieners voelen om te experimenteren met drugs, alcohol en tabak. Drugs, alcohol en tabak verslaving zijn de meest voorkomende psychische problemen bij kinderen en jongeren, volgens het Partnerschap op Drugfree.org. Maar ze zijn niet de enige mogelijkheden tieners zou kunnen gebruiken om te ontsnappen - andere mogelijke verslavingen inclusief eten, seks, gokken en het internet. Ouders kunnen helpen tieners voorkomen dat deze destructieve routes in een aantal ondersteunende manieren.

Onderwijs

Onderwijs is een van de beste vormen van preventie als het gaat om verslaving. Hoewel ze zou kunnen proberen wereldse en verfijnde te verschijnen, veel tieners zijn niet volledig bewust van de negatieve gevolgen van het experimenteren met drugs, alcohol en tabak. En ze misschien niet de effecten van andere verslavingen, zoals eetbuien of zuiveren begrijpen, op hun lichaam. Ouders spelen een belangrijke rol in de opvoeding van hun kinderen en jongeren over deze effecten. Onderwijs kan helpen omzeilen de drang om te experimenteren met verslavend gedrag in de eerste plaats. Meer informatie over de verschillende soorten van de straat drugs en medicijnen dat tieners misschien geneigd om te gebruiken. Ouders kunnen een gratis drug informatiegids uit het partnerschap op Drugfree.org.

Rolmodel

In aanvulling op het onderwijs, kunnen de ouders helpen tieners voorkomen verslavingen door het modelleren van positief gedrag en keuzes, volgens Adolescent Growth, een verslaving behandeling organisatie voor kinderen en jongeren. Grotendeels, tieners leren door observeren en imiteren hun ouders. Bijvoorbeeld, als je te veel eten, roken, misbruik van drugs of drank zwaar in de voorkant van uw tiener, je bent alleen maar een bericht dat het aanvaardbaar is om deel te nemen in zelfdestructief gedrag te verzenden. Kies gezonde opties wanneer mogelijk. Wees bereid om uw eigen eerdere experimenten met drugs en alcohol te bespreken, volgens de MayoClinic.com.

Reglement

Duidelijke regels en consequenties is een belangrijk onderdeel van preventie. Maar het kan moeilijk zijn om de regels en de gevolgen vast te stellen en nog steeds een ondersteunende omgeving te stimuleren, aldus Paula D. Riggs, een universitair hoofddocent bij de afdeling Psychiatrie aan de Universiteit van Colorado in Denver, in een artikel voor HBO's Addiction Project. U wilt dat uw kind het gevoel hebben dat het veilig is om u te komen met de waarheid. Ingestelde parameters met uw tiener om hem te laten weten wat aanvaardbaar gedrag vormt. Maar laat hem ook weten dat hij zich prettig moeten voelen u naderen met vragen of problemen. Zeg hem dat hij nooit zou aarzelen om u te allen tijde bellen als hij voelt dat hij in een onveilige omgeving.

Monitoring en Early Intervention

Het kan verleidelijk zijn om een ​​oogje dicht te knijpen om verslavend gedrag, vooral in de vroege stadia. Het is nooit het oosten toe te geven dat je kind een probleem zou kunnen hebben. Maar het is van cruciaal belang om de tekenen van verslaving, zodra ze zich voordoen, zodat uw kind kunt hulp krijgen herkennen. En vroegtijdige interventie en behandeling van aandoeningen die invloed hebben op de ontwikkeling van verslavend gedrag, zoals leerstoornissen, depressie en ADHD, kan ook helpen risico's te verminderen, volgens Riggs. Als u zich zorgen over de geestelijke gezondheid van uw kind bent of vermoedt dat ze misschien worstelen met een verslaving, een gekwalificeerde geestelijke gezondheid van de werknemers die gespecialiseerd is in adolescent verslavingen.