Wat is Vitamine E olie gebruikt voor de behandeling?

Vitamine E heeft vele toepassingen. Zijn functie in het menselijk lichaam is niet geheel duidelijk, maar er zijn veel theorie├źn over het belang. Omdat vitamine E is een in vet oplosbare vitamine, komt algemeen in een met olie gevulde gel capsule die intern kunnen worden of uitgeknepen op de huid.

Genezing Scars

De meest voorkomende gebruik van vitamine E is voor de genezing van littekens. Wrijven vitamine E olie op een litteken zal helpen netjes genezen. In sommige gevallen zal het litteken zelfs verdwijnen helemaal.

Andere Skin toepassingen

Vitamine E is ook zeer effectief voor het behandelen van droge huid en genezing brandwonden. poke gewoon een gel capsule met een gesteriliseerde pin en knijp de olie uit op het getroffen gebied.

Hart gezondheid

Het nemen van vitamine E intern kan een positief effect op je hart te hebben. Als een antioxidant, voorkomt cholesterol oxideren en het verzamelen van de vaatwanden. Het hebben van schone bloedvaten houdt de bloeddruk laag is en de hartspier gezond.

staar

Vitamine E is ook gesuggereerd als een middel om cataract. Staar zijn over het algemeen gevormd als gevolg van schade door oxidatie, en de antioxiderende eigenschappen van deze vitamine kan helpen.

Gezondheid van vrouwen

Vitamine E is ook aangetoond dat het een noodzakelijke voorwaarde voor de gezondheid van vrouwen. Het kan helpen de negatieve effecten van de menstruatie en de menopauze te verminderen, maar ook bijdragen aan de vruchtbaarheid bij zowel mannen als vrouwen.