Wat is Uprima?

Wat is Uprima?


Uprima is een nieuwer impotentie medicijn dat de hypothalamus van de hersenen activeert. Het bevordert de productie van dopamine, een chemische stof die helpt bij de ontwikkeling erecties. Dit is anders dan andere erectiestoornissen medicijnen die spieren en bloedvaten in de penis beïnvloeden. Het belangrijkste ingrediënt in Uprima is apomorfine.

Over

Uprima is een medicijn u via de mond. Het lost onder je tong en wordt direct opgenomen in de bloedbaan.

studies

Volgens impotence-guide.com, studies tonen aan dat de meeste mannen die Uprima een standpunt innemen reactie ervaart binnen 15 minuten. Meer dan 60 procent van de deelnemers in een andere studie zei hun lange termijn impotentie conditie sterk verbeterd.

Duur

Uprima kan worden direct na een maaltijd zonder verlies van effectiviteit. De drug wordt van kracht binnen zeven minuten.

Voorzorgsmaatregelen

U dient Uprima niet nemen als je op andere medicijnen, zoals anti-depressiva die kan interageren met dopamine, de stof in de hersenen. Vrouwen, kinderen of mannen zonder impotentie probleem zou moeten niet het zo goed te nemen.

Bijwerkingen

Uprima's voorkomende bijwerkingen zijn duizeligheid, misselijkheid en hoofdpijn. Ze zijn over het algemeen mild en duren niet lang. Sommige mensen kunnen ook last hebben van lage bloeddruk.

Waarschuwing

Als je ziek voelt, ervaart een race hartslag, pijn op de borst of duizelig, stoppen met seksuele activiteit. Bel onmiddellijk uw arts.