Wat is Ultram Gemaakt Van?

Wat is Ultram Gemaakt Van?


Artsen schrijven vaak Ultram om na de ingreep pijn, artritis of fibromyalgie verlichten. Minder vaak voorkomende toepassingen zijn de behandeling van rusteloze benen syndroom, migraine obsessief-compulsieve stoornis en vroegtijdige ejaculatie.

Betekenis

Ultram is een vorm van tramadol, een synthetisch pijnstiller door Duitse farmaceutische bedrijf Grünenthal in de jaren 1960 en 1970. Het komt zowel onmiddellijke afgifte 50-mg tabletten en 100, 200 en 300-mg tabletten met vertraagde afgifte.

Belangrijkste ingrediënt

Het actieve ingrediënt in Ultram is een wit, geurloos poeder genaamd tramadolhydrochloride. De stof, een organische verbinding die oplost in water en alcohol, blokkeert bepaalde pijn receptoren in de hersenen en het zenuwstelsel.

Secundaire Ingredients

Ultram sporenhoeveelheden maïszetmeel, hypromellose, een gemeenschappelijk smeermiddel en maïzena, lactose, magnesiumstearaat, een zout gebruikt in de geneeskunde vervaardiging, microkristallijne cellulose, polyethyleenglycol: de basis van vele huidcrèmes, smeermiddelen en laxeermiddelen, polysorbaat 80, een emulgator vaak gebruikt in roomijs, natriumzetmeelglycolaat, zetmeel die helpt bij tablet desintegratie, titaandioxide, een natuurlijk voorkomend mineraal gebruikt als pigment in kleurstof, en was.

Bijwerkingen

Mogelijke bijwerkingen van Ultram omvatten constipatie, duizeligheid, misselijkheid, slaperigheid en hoofdpijn. Aanval kan ook optreden, vooral in het geval van een overdosis.

overdosering symptons

Symptomen van een overdosis Ultram omvatten blauw of koude huid, ademhalingsproblemen, slaperigheid, zware zweten en een onregelmatige hartslag.