Wat is Traumeel?

Trigosamine is een holistische medicijn gebruikt voor pijn in de gewrichten. Het komt in een dagelijks gebruik tablet. Klinische studies door de Federal Drug Administration (FDA) hebben de medicatie te worden verkocht aan het publiek toegestaan. Trigosamine is geen geneesmiddel, maar een aanvullende medicatie, omdat het bevat alle natuurlijke ingrediënten. Aan de oppervlakte, Trigosamine heeft geen bijwerkingen van zijn eigen. Maar gezien de ingrediënten brengt verschillende informatie aan de potentiële gebruiker. U moet zich bewust zijn van de ingrediënten en de mogelijke reacties daarop alvorens deze medicatie.

ingrediënten

De drie actieve ingrediënten in Trigosamine zijn Glucosamine, chondroïtine en hyaluronzuur. Het geneesmiddel mag beweren dat er geen algemene bijwerkingen vanwege de combinatie van deze ingrediënten geen bijwerkingen veroorzaken. Terwijl de combinatie van deze ingrediënten veroorzaakt geen bijwerkingen hebben, twee van de afzonderlijke bestanddelen, glucosamine en chondroitine hebben gerapporteerde bijwerkingen bij het gebruik.

Glucosamine

Glucosamine kan bijwerkingen zoals maagklachten, hoofdpijn, gevoeligheid voor de zon, huidreacties en slapeloosheid hebben. Zelden voorkomende bijwerkingen zijn misselijkheid, brandend maagzuur, abnormale pijn, verlies van eetlust en constipatie.

chondroïtine

De bijwerkingen van chondroïtine, terwijl gemeld, zijn zeldzaam. Sommige van de borden om te zoeken naar onder andere gevoeligheid voor licht, haaruitval, ademhalingsmoeilijkheden, netelroos of huiduitslag, beklemmend gevoel in de keel of op de borst, pijn op de borst, maagpijn, misselijkheid, obstipatie en diarree. Er is ook een mogelijk verhoogd bloedingsrisico. Een onbekende gevoel van euforie geeft de noodzaak weer het gebruik van chondroitine snijden ook.

overwegingen

Volgens de Mayo Clinic mensen met prostaatkanker of een risico op kanker moet voorkomen dat het gebruik van medicatie met chondroïtine. Trigosamine heeft bewezen allergische reacties bij mensen met astma of een allergie voor schaaldieren te veroorzaken. Dit wordt veroorzaakt door de Glucosamine supplement dat kan leiden tot een ernstige reactie op mensen die overgevoelig zijn voor schaaldieren zoals garnalen, mosselen of kreeft. Raadpleeg een arts als u niet zeker bent van de mogelijke effecten.

waarschuwingen

Er blijken wanneer de combinatie van glucosamine en chondroïtine een tijdelijke verhoging van bloedpreasure en hartslag, zoals hartkloppingen heeft veroorzaakt is. De Hyaluronzuur in Trigosamine is bekend dat maagproblemen zoals opgeblazen gevoel en krampen veroorzaken. Sommige symptomen waren ernstig genoeg te rechtvaardigen stoppen van het gebruik van deze medicatie.