Wat is Remicade?

Patiënten met auto-immuunziekten die niet goed reageren op de vele medicijnen beschikbaar kan een beslissing te maken krijgen. Een arts of gastro-enteroloog zal de patiënt informatie over Remicade behandelingen te geven. Het is overweldigend aan een patiënt om te beseffen dat ze wordt steeds erger en dat haar reguliere medicijnen niet langer gaan werken om de symptomen te handhaven. Er zijn veel overwegingen en het is belangrijk dat een patiënt zo veel mogelijk over Remicade weten Bij die zware beslissing.

Functie

Remicade Infliximab is een medische biologie of biologisch. Het wordt gebruikt voor de behandeling van symptomen van de autoimmuunziekten plaque psoriasis, reumatoïde artritis, psoriatische artritis, volwassenen en kinderen met de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa en spondylitis ankylopoetica. Deze ziekten veroorzaken het immuunsysteem in een soort overdrive te gaan. Het immuunsysteem de gezond lichaamsweefsel en veroorzaakt een ontsteking. Zonder behandeling de ziekte beïnvloed immuunsysteem blijvend beschadigen het lichaam botten, kraakbeen en weefsel. Het zieke lichaam heeft een overvloed aan tumornecrosefactor-alfa (TNF). TNF-alfa is een eiwit dat wordt gemaakt by rode bloedcellen. Bij een blokkering door het Remicade inflammatie worden verminderd waardoor de patiënt verlichting van pijnlijke en soms invaliderende symptomen gedurende een tijdsperiode.

overwegingen

Remicade is een biologische, een product gemaakt van een levend wezen en soms in een levend wezen. Remicade wordt gemaakt met behulp van muizen. Het werd ontwikkeld en wordt gedistribueerd door Centocor, een onderzoeks- en biomanufacturer dat eigendom is van Johnson & Johnson. Het wordt toegediend in het kantoor of het ziekenhuis een arts behandelkamer. Een patiënt wordt geregeld in een lounge stoel. Eerst een over-the-counter pijnstiller en allergie tablet wordt gegeven aan de patiënt. Het toedienen van verpleegkundige controleert op koorts en stel de patiënt met een bloeddrukmeter. De biomedication wordt gegeven via intraveneuze. Dit is een vorm van chemotherapie. De patiënt kan verwachten dat in de behandelkamer gedurende 3 uur gemiddeld. De eerste behandeling kan vier uur duren omdat het heel langzaam wordt gegeven, terwijl reactie mogelijkheden nauwlettend worden gevolgd. De patiënt wordt gemaakt zo comfortabel possible.The verpleegkundige zorgt ervoor dat de patiënt een drankje, snacks en legt uit hoe de IV kan worden verplaatst als er een noodzaak om naar het toilet. Het is zeer belangrijk dat de patiënt gehydrateerd blijft.

voordelen

Zodra een patiënt de eerste twee behandelingen enkele weken uit elkaar hij binnenkort worden overgezet op een behandeling elke 8 weken. Elke patiënt zal anders reageren. Verlichting van de symptomen kunnen worden weergegeven door de derde of vierde behandeling. Pijn kan afnemen, ontsteking verdwijnen en mensen met gastro-intestinale klachten kunnen vinden dat haar eetlust is het oppakken van minder frequente reizen naar de badkamer. Remicade heeft patiënten die terug wat de kwaliteit van het leven.

Waarschuwing

Een patiënt heeft een verhoogd risico op infectie met Remicade behandelingen. Een TBC-onderzoek moet worden gedaan om te bepalen of een patiënt heeft tuberculose aanwezig zijn in hun lichaam. Remicade kunnen worden toegediend als er een ernstige infectie in het systeem patiënten. Een infectie kan gemakkelijk verspreiden door het lichaam resulteert in een ziekenhuisopname. Een patiënt zou sterven aan deze infectie. Bij het ondergaan van Remicade behandelingen moet de patiënt strikt letten op eventuele tekenen van een infectie met name degene die de longen gaat. Koorts, extreme vermoeidheid, hoesten, griepachtige symptomen, warme rode of pijnlijke huid zijn allemaal tekenen meteen melden aan uw Remicade verpleegster, medewerker, arts artsen of gastro-enteroloog. De patiënt moet zich ervan bewust dat er mogelijk neveneffecten te zoeken van keelpijn, koorts, hoofdpijn en huiduitslag. Een groot probleem is een zeldzame en dodelijke leverfalen, die in december 2004 werd aangekondigd.

potentieel

Remicade behandelingen zijn een intense manier voor een auto-immuunziekte patiënt naar een vorm van verlichting van intense pijn, verlies van een sociaal leven, slechte gezondheid en zelfs de mogelijkheid om te bewegen of eten te krijgen. Het is een belangrijke beslissing te maken, omdat het de rest van het leven van de patiënt kan beïnvloeden. Er is geen remedie voor auto-immuunziekten. Remicade heeft milde tot ernstige neveneffecten waaronder lymfoom kanker. Het is zeer nuttig voor de patiënt om goed op de hoogte zijn als de beslissing wordt genomen. Er zijn veel voors en tegens af te wegen.