Wat is pramoxine HCI?

Pramoxine hydrochloride is een lokale plaatselijke verdoving. Deze verdoving is verkrijgbaar met of zonder menthol in crème vorm als gel vorm. Het wordt gebruikt om lichte pijn en ontsteking van de huid door een aantal factoren veroorzaakt verlichten. Zoals met elke medicatie of narcose, moet ervoor worden gezorgd tijdens het gebruik van pramoxine hydrochloride.

Bestedingen

Deze plaatselijke verdoving wordt toegepast bij de behandeling van lichte huidaandoeningen. Het kan pijn en jeuk, evenals ontsteking geassocieerd met lichte brandwonden en zonnebrand. Pramoxine wordt ook gebruikt om de ontsteking en pijn te verlichten van insectenbeten, Poison Ivy, gif eik, kleine snijwondjes en krassen.

Functie

Volgens Drugs.com, "Topical anesthetica deaden de zenuwuiteinden in de huid. Ze hebben geen bewusteloosheid veroorzaken evenals algemene anesthetica gebruikt voor een operatie. (Zie Referentie in opmerkingen aan de redactie)." Pramoxine zal meestal van kracht tussen de drie en vijf minuten na toediening.

Bijwerkingen

Zoals met elke medicatie, kunnen sommige bijwerkingen worden ervaren met pramoxine gebruik. De meeste bijwerkingen optreden door overmatig gebruik van deze verdoving. Enkele zeldzame bijwerkingen geassocieerd met pramoxine gebruik zijn groot zwellingen op de mond, huid of keel, huiduitslag, roodheid, netelroos, steken, branderigheid, zwelling en gevoeligheid op de toedieningsplaats. Een arts moet worden benaderd als een van deze bijwerkingen optreden.

doseren

Pramoxine hydrochloride USP crème kan worden gebruikt door volwassenen en adolescenten behoefte 3-4 maal per dag. Dezelfde dosering instructies kunnen ook het gebruik van pramoxine hydrochloride lotion, pramoxine hydrochloride en menthol gel en pramoxine hydrochloride en menthol lotion volgen. Juiste dosering voor pediatrisch gebruik bij kinderen jonger dan twee jaar oud is niet vastgesteld. Pramoxine niet geldt in grote delen van het lichaam en mag niet worden gebruikt voor langere tijd kan het risico van toxiciteit en systemische absorptie te bereiken.

waarschuwingen

Na het aanbrengen, moet ervoor worden gezorgd deze medicatie niet over te dragen in de mond als het niet mag worden ingeslikt. Als de omstandigheden niet verbeteren of verslechteren binnen zeven dagen na een eerste aanvraag, moet het gebruik van pramoxine worden gestaakt en een arts moet worden geraadpleegd. Gebruik moet ook worden gestaakt als de aanvraag gebied geïnfecteerd raakt of als huiduitslag, irritatie of andere symptomen aanhouden.