Wat is Paardestaart Extract goed voor?

Wat is Paardestaart Extract goed voor?

Herbal remedies zijn rond voor leeftijden, en paardestaart is geen uitzondering. Bekend onder de botanische naam Equisetum, paardestaart is een prehistorische plant met kenmerkende holle stengels. Het bevat silicium - een stof die een rol spelen bij het houden van botten sterk speelt - op basis van de Universiteit van Maryland Medical Center. Paardestaart bevat een breed scala van andere verbindingen die voordelen kunnen bieden, op basis van gegevens die zijn gepubliceerd in het tijdschrift "Phytotherapy onderzoek" in januari 2006. Goed ontworpen menselijke studies zijn echter nodig.

Anti-microbiële activiteit

Onderzoekers van de Universiteit van Nis in Servië geïdentificeerd 25 verbindingen uit de olie gewonnen uit paardestaart bladeren en vond verschillende verbindingen te bevorderen anti-microbiële activiteit. Ze testten de olie tegen verschillende bacteriën, met inbegrip van salmonella, E. coli, Candida albicans, schimmels en Staphylococcus aureus. Een 01:10 verhouding van verdunde horsetail olie bleek een breed spectrum aanzienlijk sterke antimicrobiële activiteit tegen alle geteste stammen van microben, volgens de studie. De resultaten werden gepubliceerd in het januari 2006 nummer van het tijdschrift "Fytotherapie Research."

Antixodant Activity

Paardestaart lijkt antioxidant voordelen bieden, volgens een studie gepubliceerd in het 'Journal of Medicinal Food "in april 2010. Antioxidanten helpen uw cellen te beschermen door het neutraliseren van instabiele atomen bekend als vrije radicalen. De studie wees uit dat het water extracten van bepaalde gevonden in paardestaart verbindingen - n-butanol, methanol en ethylacetaat - vertonen aanzienlijke vrije radicalen activiteit. Vrije radicalen één of meer ongepaarde aantal elektronen en kan schade veroorzaken wanneer ze elektronen stelen van gezonde cellen.

Potentiële anti-angst Capability

Bepaalde stoffen gevonden in paardenstaart kan anti-angst voordelen bieden, volgens een studie gepubliceerd in het mei 2011 nummer van de "Indian Journal of Experimental Biology." In deze dierstudie onderzoekers vergeleken de effecten van verschillende verbindingen geëxtraheerd uit horsetail de anti-angst middel diazepam. De onderzoekers vonden dat van de geteste verbindingen, de ethanolextract biedt anti-angst voordelen vergelijkbaar diazepam, met een lagere kalmerend effect, volgens de studie. Deze resultaten zijn veelbelovend, maar menselijke studies nodig.

Veiligheidsmaatregelen

Paardestaart wordt beschouwd als veilig bij gebruik op korte termijn, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Er zijn voorzorgsmaatregelen in gedachten te houden, echter. Vermijd paardestaart als u het risico van een lage kalium, omdat paardestaart kaliumexcretie kan verhogen. Vermijd paardestaart als u jicht, diabetes of nier- of hartproblemen ook. Paardestaart kunnen interageren met diuretica, alcohol, nicotine pleisters of kauwgom en het medicijn lithium.