Wat is Liquid Chlorofyl goed voor?

Wat is Liquid Chlorofyl goed voor?


In 1913, Richard Willstatter, een Duitse chemicus, ontdekte de functies van vloeibare chlorofyl. Willstatter vond dat de chlorofylmolecuul leek erg op hemoglobine, het centrale verschil magnesium vervangen van ijzer van hemoglobine. Sinds deze ontdekking is chlorofyl gevonden om een ​​breed scala van voordelen voor de gezondheid van het menselijk lichaam. Een kleine hoeveelheid van deze belangrijke elixer kan worden verkregen door het eten van groene bladgroenten. Echter, sommige mensen ervoor kiezen om kleine hoeveelheden te drinken in vloeibare vorm te verlichten zijn potentie wordt gekookt uit.

Red Blood Cell Regeneration

Chlorofyl werkt hetzelfde als hemoglobine doet in het lichaam, omdat chlorofyl en hemoglobine hebben bijna identieke moleculaire structuren. Chlorofyl stimuleert en helpt bij de regeneratie van rode bloedcellen en de magnesiumcomponent helpt het bloed te verzamelen en transporteren van zuurstof door het lichaam. J. Howell Hughes en AL Latner, van de afdeling Fysiologie, Universiteit van Liverpool, toonde door middel van experimenten die zeer anemische dieren snel kunnen verbeteren met hun bloedcellen verbeteren tot normaal wanneer ze worden gegeven vloeibare chlorofyl.

anticarcinogenic

Vloeistof chlorofyl is getoond om als anticarcinogene door "de metabolische afbraak van procarcinogens in het lichaam en het verminderen van het vermogen van het carcinogeen is te binden en DNA beschadigen," volgens de Healthcare Information Directory. bescherming van vloeibare chlorofyl tegen kankerverwekkende stoffen strekt zich uit tot in de lucht vervuiling, schimmel-beladen voedingsmiddelen en toxines in vleesproducten.

Chelatie van zware metalen

Vloeistof chlorofyl is een van de krachtigste chelaten van aard. Chelatie is het vermogen van een middel om te binden met zware metalen in het lichaam en ze te verwijderen uit het systeem. Metalen worden verbruikt door een persoon op verschillende manieren; men inname van kwik door het eten van bepaalde soorten vis. Vloeibare chlorofyl bindt de giftige zware metalen kwik door het proces van chelatie en verwijderd uit het lichaam.

Slechte adem

Vloeistof chlorofyl is een remedie voor slechte adem. Het is al jaren gebruikt als toevoeging aan water een honden om te helpen bij het verminderen van de onaangename geuren die vaak in de adem honden bevinden. Bij mensen, vloeibare chlorofyl fungeert zowel als een deodorant in de mond en helpt bij het handhaven van een gezond spijsverteringskanaal.