Wat is het Victoria & # 039; s Secret Workout Routine?

Wat is het Victoria & # 039; s Secret Workout Routine?

Terwijl Secret modellen de meest beroemde Victoria's, net als Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Marisa Miller en Heidi Klum, hebben allemaal lichamen die moeiteloos kijken, er is een heleboel achter de schermen werken ze foto-shoot en landingsbaan klaar te krijgen. Het Victoria's Secret Angels werken hard met Justin Gelband gedurende minstens 75 minuten per dag aan hun wereldberoemde vormen te bereiken, terwijl het eten van een gezond, vetarm dieet om hun oefening te vullen. Terwijl hun lichaam kijken onhaalbaar, kunt u de Victoria's Secret workout routine voor een betere gezondheid vast te stellen.

Krachttraining

Secret modellen van Victoria's maken geen geheimen als het gaat om hun krachttraining routines. Krachttraining helpt hen hun lichaam toon, terwijl nog steeds de beroemde VS curves te houden. Miranda Kerr doet weerstand en functionele training als onderdeel van haar training, terwijl Alessandra Ambrosio zegt dat haar trainer leidt haar door squats en lunges om de ideale Braziliaanse kont krijgen. U kunt meer kracht aannemen trainen in je routine met behulp van weerstand banden en losse gewichten om meer weerstand tegen oefeningen zoals squats, crunches, planken en lunges bieden.

cardio

Cardio is een belangrijk onderdeel van iemands fitness routine, en de Victoria's Secret Angels zijn geen uitzondering. Trainer David Kirsch gewerkt met Heidi Klum na haar derde zwangerschap en zorgde ervoor dat ze zich bezighouden met tal van cardio om overtollig vet te verbranden. Miranda Kerr voegt kickboksen en andere hoge intensiteit cardio haar workouts, waaronder dagelijkse runs. Bij het maken van een oefening routine, ten minste 30 minuten cardio per dag. Of u nu lopen, rennen, kickbox, dansen of sporten, kan het helpen je lichaam vet te verbranden voor de presentatie van uw harde werk.

Ab Work

Het Victoria's Secret gestemde buik wordt voortdurend bloot tijdens fotoshoots, commercials en modeshows, zodat de Engelen bijzondere aandacht besteden aan toning hun buik. In plaats van het doen van duizenden crunches, de meisjes te gebruiken typen van fitness, zoals dans en capoeira te abs met een taille beweging in plaats van hard-core crunches toon. Marisa Miller geeft de voorkeur aan het gebruik van weerstand banden tijdens het kijken naar televisie, en Miranda Kerr besteedt minstens 30 minuten per dag in het bijzonder bezig met haar kern, armen en balans. Bij het doen ab oefeningen techniek is de belangrijkste component. Houd je buikspieren bezig en je ruggengraat neutraal voor het meeste voordeel.

Dieet

Een lichaam zoals die getoond op Secret catwalk van Victoria's worden niet gewonnen door een paar uur van de dagelijkse lichaamsbeweging alleen. De meisjes houden aan tamelijk strenge diëten om hun lichaam te mager en vet-vrij te houden. Gestoomde groenten, kip en vis zijn vaak op het menu, samen met opties zoals yoghurt en fruit voor het ontbijt. Marisa Miller vermijdt ook alcohol, frisdrank en koolhydraten voor een shoot en eet rauw, schoon voedsel 48 uur voor een shoot of een modeshow. Het eten van voedingsmiddelen die laag in calorieën gedurende de dag regelmatig zijn maar zeer voedzame kan je stofwisseling brandende te houden en geef je lichaam met de brandstof die het nodig heeft voor meer effectief gewichtsverlies.