Wat is het verschil tussen Roos & amp; Droge hoofdhuid?

Wat is het verschil tussen Roos & amp; Droge hoofdhuid?

Roos en droge hoofdhuid zijn termen die vaak door elkaar gebruikt, maar deze twee voorwaarden niet één en dezelfde. Terwijl de roos vlokken zijn droog, wordt de aandoening zelf niet veroorzaakt door een droge huid. Het kennen van het verschil tussen roos vlokken en een droge hoofdhuid kan u helpen te bepalen wanneer een arts te raadplegen voor de juiste behandeling.

Wat is Normal

Roos is technisch gedefinieerd als dode huidcellen. Dit is een normaal verschijnsel dat de karakteristieke witte vlokken veroorzaakt te vallen op de schouders. Milde tot matige roos kan worden voorkomen met regelmatig wassen. Deze vlokken worden niet veroorzaakt door een droge huid.

Wat is er niet

Droge hoofdhuid niet hetzelfde als roos. Het hebben van een droge huid kan leiden tot de totale hoofdhuid droogheid. Dit wordt verholpen met hydraterende shampoos en conditioners. Geel, vette vlokken en zilveren schalen kunnen begeleiden andere vormen van droge huid, die op zou moeten worden verzorgd door een arts. Seborrheic dermatitis en psoriasis, bijvoorbeeld, niet roos, maar hoofdhuid schilfering optreedt met beide voorwaarden.