Wat is het verschil tussen Fastin & amp; Phentermine?

Wat is het verschil tussen Fastin & amp; Phentermine?

Phentermine is een bekend recept eetlustremmer die is goedgekeurd voor gebruik op korte termijn bij de behandeling van obesitas en heeft al vele jaren verkocht onder een aantal merknamen, waaronder Fastin. Het voorschrijven vorm van Fastin fentermine bevattende werd verwijderd uit de markt in 1998. Een nieuwe groep van over-the-counter supplementen onder de merknaam van Fastin verkocht zijn nu beschikbaar, maar zijn zeer verschillend van de voormalige product. Sommige van deze producten bevatten een aantal actieve ingrediënten die moeilijk te identificeren zijn en nadelige reacties of interacties tussen geneesmiddelen veroorzaken. Praat met uw arts over al uw gezondheidsproblemen en medicijnen die u gebruikt voor het krijgen van een nieuwe recepten of het nemen van een over-the-counter supplement.

Phentermine

Phentermine werd voor het eerst goedgekeurd als een recept eetlustremmer in 1959 door de Food and Drug Administration. Het is een gecontroleerde substantie en wordt beschouwd licht verslavend en kunnen worden misbruikt, aangezien het effect dat vergelijkbaar amfetamine zijn. Het is verkocht onder verschillende merknamen. Ionamin, Adipex en Fastin waren de meest bekende, maar het is een ouder medicijn; de meeste mensen nemen de generieke vorm. Hoewel het een effectieve eetlustremmer kan phentermine bijwerkingen zoals misselijkheid, slapeloosheid, verhoogde hartslag en nervositeit zijn.

Beëindigde Prescription Fastin

In de vroege jaren 1990, werden veel artsen voorschrijven phentermine met een andere gewichtsverlies drug, fenfluramine, in een combinatie die bekend staat als phen-fen. Na een aantal ernstige ongewenste voorvallen met betrekking tot de praktijk werd het medicijn fenfluramine uit de markt genomen. Een aantal van de merknaam fabrikanten stopgezet maken merknaam fentermine, met inbegrip van de fabrikant van de merknaam Fastin, die werd geleverd door onze leveranciers in 1998. Ionamin, Adipex-P en generieke phentermine zijn nog steeds beschikbaar. Op dit moment beschikbare Fastin producten hebben niet het recept ingrediënt phentermine; ze zijn voedingssupplementen.

Fastin Voedingssupplementen

Volgens de fabrikant van Fastin over-the-counter producten, kocht het bedrijf de naam Fastin en het merk uit de voormalige recept fabrikant en begon de productie van een lijn van voedingssupplementen. Het bedrijf geeft momenteel drie producten met de Fastin merknaam op haar website, terwijl anderen te zien zijn in verschillende formaten kunt u vinden op het Internet - die geen van zijn vergelijkbaar met de oude recept Fastin met phentermine. De Fastin voedingssupplement producten dragen namen zoals Fastin Multi-vite voor haar, Fastin XR en Fastin DieetSupplement en deze producten beweren te onderdrukken eetlust te helpen. De lijst van ingrediënten zoals Dimethylamylamine, methylxanthine alkaloïden en phenylethamine alkaloïden, die bijwerkingen, zoals verhoogde hartslag, nervositeit en een verhoogde bloeddruk, voor sommige mensen kan hebben.

Voedingssupplementen

Voorschrift en over-the-counter producten die worden verkocht als medicijnen moeten strenge klinische tests bewijzen zowel de veiligheid en de werkzaamheid bij dieren en mensen te ondergaan. Ze zijn ook onderworpen aan de productie en het testen van normen van zuiverheid. In tegenstelling tot medicijnen, voedingssupplementen worden beschouwd als voedsel producten door de Food and Drug Administration. Ze hebben niet dezelfde klinische normen ondergaan. Tenzij een voedingssupplement is gebleken dat schade kan worden verkocht met weinig beperkingen. Vertel uw arts over geneesmiddelen die u neemt en advies in te winnen alvorens een nieuw voedingssupplement