Wat is het verschil tussen Ellipticals?

Wat is het verschil tussen Ellipticals?


Bij het winkelen voor een elliptische machine voor uw huis sportschool, zul je worden geconfronteerd met een verscheidenheid van machines in verschillende prijsklassen. Terwijl je het verschil tussen een $ 800 apparaat en een $ 2.800 machine niet onmiddellijk zou kunnen zien, wetende dat de onderdelen van een elliptische kan helpen betere aankoopbeslissingen te nemen. Doe je huiswerk voordat je winkel en je zult gemakkelijk in staat zijn om het verschil tussen de elliptische machines opgesteld in het fitnesscentrum levering winkel te zien.

Grootte en Stride

U zult merken dat er een breed spectrum van normale als het gaat om elliptisch grootte. De grootte van de machine is vaak gerelateerd aan de paslengte - de lengte van de beweging van je voet als het pedalen rond. Grotere machines hebben vaak meer ruimte voor een grotere stap, terwijl kleinere, meer compacte machines je zou dwingen tot een kleinere stap. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur en de ruimte die je hebt voor uw elliptische - maat voordat je iets koopt en het testen van diverse machines en stride lengtes. De Mayo Clinic wijst erop dat de houding is de belangrijkste component - moet je in staat om te schrijden met je schouders naar achteren, hoofd en uw core ingeschakeld.

console Features

Sommige economie elliptische stelsels gebrek aan een console, maar de meeste mid tot high-end merken hebben een elektronische console aan de voorkant van de machine. Deze console regelt alles van de elliptische weerstand en moeite om je muziek. Console functies kan variƫren van een MP3-aansluiting, zodat u uw muziek kunt luisteren zonder koptelefoon, een fles water houder, zodat je hydratatie is dicht bij de hand. Sommige consoles hebben ook hartslag monitoren, zodat u uw hartslag controleren tijdens de training. Bij de beslissing tussen crosstrainers, bedenk dan dat meer functies ingewikkelder tijdens het sporten zou kunnen zijn. Kies degene die je daadwerkelijk gebruikt voor de beste ervaring.

Programming

De console zal de programmering van uw elliptische machine te besturen. Sommige machines zijn meer straight-forward - hop op, pas de weerstand en daar ga je. Anderen kunt u programma's die interval training, heuvel beklimmen of een bepaalde tijdslimiet bevatten kiezen. Als u aansprakelijk verveeld tijdens je trainingen te krijgen bent, kan een verscheidenheid aan programma's ingebouwd in de console een beter idee dan een monotone workout. Het spelen met de verschillende programma's en weerstand niveaus in de winkel kunt u een beter idee te geven over welke machines geven u de meest bang - en veelzijdigheid - voor je geld.

Rijden

Er zijn twee soorten van elliptische drives - voor en achter. De aandrijving naar de plaats van de werkelijke elliptische beweging. Voorwielaangedreven machines zijn doorgaans goedkoper dan achter rijden en vaak kleiner ook, maar de American College of Sports Medicine (ACSM) merkt op dat de meeste gebruikers de voorkeur aan een achterwiel aandrijving machine, erop te wijzen dat een achterwiel aandrijving simuleert een natuurlijke stap beter en meestal aanbiedingen verstelbare pedalen. De ACSM beveelt aan dat als je een voorwielaandrijving kiezen, kijk je naar het articuleren pedalen of het risico van een schokkerig, onnatuurlijke stride.