Wat is het verschil tussen een 14G & amp; een 16G Industrial Barbell?

Wat is het verschil tussen een 14G & amp; een 16G Industrial Barbell?

De industriële piercing is een type modificatie lichaam dat bestaat uit twee gaten in het kraakbeen van het oor doorboord zodat een barbell kunt door beiden worden geplaatst. Bij de beslissing over een industriële piercing, zal deel uitmaken van het proces het kiezen van de meter - of 14G of 16G - dat de beste werkt voor je lichaam en behoeften.

begrijp Meters

Meters zijn een meeteenheid (aangeduid als een "G" na het nummer), dat de diameter van een stuk van het lichaam van sieraden aangeeft. Hoe hoger de meter getal, hoe kleiner de diameter van de sieraden. Omgekeerd hoe lager de maat, hoe groter de diameter van de sieraden. Dus een stuk van 0G sieraden is 0,325 inch in diameter, terwijl een 18G sieraad is 0,04 inch in diameter. De kleinste maat beschikbaar is voor het lichaam sieraden is 20, terwijl de grootste is 0000, waarna meters worden gemeten in fracties van een inch. Bij het krijgen van een nieuwe piercing, zal de piercing kunstenaar u vragen aan te geven welke maat u wilt dat uw nieuwe piercing te zijn. 18G, 16G, 14G en 12G zijn allemaal vrij standaard meters voor het oor piercings.

Industrial Piercings

Industriële piercings zijn een soort oorkraakbeen piercing die inhoudt piercing twee gaten in het oor, zodat een barbell kan worden geplaatst tussen hen. De industriële piercing halveert de bovenkant van het oor, waardoor een rechte lijn die contrasteert met de afgeronde curve van het oor. Industriële piercings kunnen op bijna elke hoek op het oor geplaatst worden. Bij het krijgen van een industrieel. een piercer zal de twee gaten afzonderlijk doen, hen in staat stellen om te genezen met een ring of een kleine barbell in elk, en dan wisselen de originele piercing sieraden voor een barbell nadat beide gaten voldoende zijn genezen.

Kiezen van de juiste Gauge

Het bepalen van de juiste maat voor industriële piercing is afhankelijk van een aantal factoren. De meter die je kiest wanneer je in eerste instantie een piercing zal de omvang van de sieraden die u koopt om te dragen in uw nieuwe piercing na het geneest bepalen. Aangezien de industriële piercing gaat door het oor kraakbeen, er minder mogelijkheid strekken of "ijken" als mensen met hun bodem lobben. Het verschil tussen 14G en 16G industriële barbell is een kwestie van 0,013 inch, waardoor ze slechts in geringe mate. Denk aan je sieraden voorkeuren en de aard van de halters die u wilt dragen in uw nieuwe piercing bij de beslissing welke meter om te gaan kiezen.

Andere Body Jewelry Verschillen

Daarnaast meten, zijn er andere verschillen tussen soorten van het lichaam van sieraden om rekening te houden met het krijgen van een nieuwe piercing of de aanschaf van nieuwe sieraden. Lichaam sieraden kunnen intern of extern van schroefdraad, zodat de schroefdraden zijn hetzij binnen de "bal" deel van de halter of de binnenkant van het "plakken" van het staafje. U moet ook de lengte van de barbell kiezen om ervoor te zorgen dat het past comfortabel in je piercings zonder deze te bundelen of uit te breiden te ver uit je oor.

waarschuwingen

Niet iedereen moet een industriële piercing te krijgen; maar de persoon die de piercing mag je niet vertellen deze vitale stukje informatie. Als u doorgaat, en je eindigt met wat wordt genoemd een "ondiepe industriële piercing 'genoemd, kan dit leiden tot littekenvorming, en het meest waarschijnlijk, een infectie.