Wat is het hok van een 9 Wood Golf Club?

Wat is het hok van een 9 Wood Golf Club?

De loft op een golfclub is slechts de hoek van het clubblad van wat een loodrechte of verticale clubblad zou zijn. Zoals woods en ijzers komen hoger in aantal, zo doet ook hun hok te verhogen. Zo zal een 9 hout meer loft dan 3 hout hebben. Hoe groter het hok hoe minder afstand, maar hogere balvlucht je krijgt op je schoten.

Loft Angles

De loft op een 9 hout is meestal tussen 23 graden en 26 graden. Ter vergelijking: een standaard 3 hout heeft een loft van tussen de 13 graden en 16 graden. In termen van afstand, een 9 hout is vergelijkbaar met een ijzer 4 of 5 ijzer voor veel spelers. Uit de ruwe, zou je bijna altijd wilt een strijkijzer te spelen, maar als je je comfortabel voelt raken van je bossen, dan is het misschien een 9 hout een betere keuze, gezien het feit dat de afstand tot het gat is ongeveer 150 yards zijn.

Wanneer een hogere Loft Is Better

Clubs die een hogere loft hebben het genereren van meer backspin, wat handig is wanneer het proberen om een ​​bal te houden op de green. Low-traject schoten van lagere loft clubs hebben de neiging om te dragen en stuiteren meer zodra ze de grond raken. Wanneer u te raken over bomen, bijvoorbeeld, zult u zeker wilt een hogere loft club als een 9-hout.

Waarom Draag een 9 Wood

Een 9 hout is niet een typisch club te dragen voor de meer ervaren golfers, hoewel senioren en beginners vaak de voorkeur hogere loft bossen naar ijzers omdat bossen hebben de neiging om gemakkelijker om netjes te raken. Het grotere clubhoofd en club gezicht zorgen voor een beetje meer ruimte voor fouten. Een meer ervaren golfer kan een houten 3, 5 en 7 dragen, samen met een driver, strijkijzers en een putter.

overwegingen

Hetzelfde type club, vervaardigd door verschillende bedrijven, kan subtiele maar belangrijke verschillen. Een Callaway 9 hout, bijvoorbeeld, kan veel anders in uw swing voelt en geven u andere resultaten dan een Nike 9 hout. Uw swing snelheid kan hoe het hok hoek van invloed op de opname te beïnvloeden. De beste manier te vinden als een 9 hout of een club die u nodig hebt is voor u is om het uit te proberen. Veel golf winkels zijn club monteurs opgeleid en aangewezen gebieden waar je een paar echte schommels kan nemen. En aangezien clubs zijn niet goedkoop, het is de moeite waard om een ​​aantal voor een proefrit voordat je een huis te brengen.