Wat is Hair Restoration behandeling?

Mannen, vrouwen en kinderen kunnen allemaal last van haaruitval op een bepaald punt in hun leven. Haartransplantatie behandelingen kunnen helpen om haargroei te stimuleren en herstelt de hoofdhuid een betere gezondheidstoestand. Een overleg met een haar-restauratie specialist zal de oorzaak van de haaruitval en een behandelplan dat geschikt is voor uw huidige staat van gezondheid te bepalen; en als chirurgische ingreep noodzakelijk.

Functie

Medische en chirurgische haren restauratie procedures en behandelingen zijn ontworpen om haargroei te stimuleren binnen de follikel haar, zodat het haar kan worden hersteld in een kalende gebieden. behandeling plannen Hair-restauratie verschilt voor mannen en vrouwen, omdat sommige behandelingen de hormonen beïnvloeden. Overleg met een haar-restauratie specialist is de eerste stap op weg naar de behandeling van haaruitval en het bereiken van resultaten op lange termijn.

opties

Volgens de International Society of Hair Restoration Surgery, kan haarverlies worden behandeld met medische haren restauratie procedures, haartransplantatie chirurgie, of niet-chirurgische behandelingen zoals Propecia, Rogaine en Avodart.

Procedures en Behandelingen

Medische haren restauratie procedures omvatten hoofdhuid-reductie chirurgie en wenkbrauwen en wimpers haar-restauratie behandelingen.

Hoofdhuid reductie chirurgie, ook wel alopecia reductie chirurgie, omvat het oprekken van een deel van de hoofdhuid in het gebied dat kaalheid. Wenkbrauwen en wimpers haartransplantatie procedures omvatten micrografting van enkele haren, of het transplanteren van stukken huid weefsel van een donor gebied.

Haartransplantaties zijn de meest voorkomende vorm van haaruitval behandeling. De operatie omvat die haar van de achterkant van het hoofd en getransplanteerd in de gebieden die kaal zijn geworden of kalende worden.

Niet-chirurgische behandelingen zoals Propecia en Rogaine zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes over de toonbank, en met een recept. Rogaine is een oplossing die topisch wordt aangebracht op de hoofdhuid haargroei te stimuleren. Propecia is een oraal medicijn dat de productie van hormonen triggers en helpt met de haargroei.

Avodart is een orale medicatie voor de behandeling van mannelijk model haar verlies. Het is goedgekeurd in Europa en in de Verenigde Staten als een off-label product.

Bijwerkingen

Hoofdhuid reductie chirurgie kan leiden tot blauwe plekken, littekens en irritatie in het behandelde gebied.

Wenkbrauwen en wimpers haartransplantatie procedures die transplantaties betrekking hebben op de kans op littekens, bloeduitstortingen en irritatie op te wekken ook als de huid begint te genezen.

Bijwerkingen van Rogaine onder andere een jeukende hoofdhuid, en in zeldzame gevallen, een daling van de bloeddruk.

Vrouwen die zwanger zijn of die zwanger kan worden in de nabije toekomst wordt geadviseerd niet te Propecia nemen, omdat de drug abnormale ontwikkeling van een foetus kan veroorzaken. Bijwerkingen van Propecia bij mannen omvat mannelijke borstvergroting, depressie en erectiestoornissen.

Bijwerkingen van Avodart omvatten verminderd libido, mannelijke borstvergroting, depressie en erectiestoornissen.

overwegingen

De International Society of Hair Restoration Surgery meldt dat terwijl er honderden over-the-counter haaruitval behandelingen beschikbaar zijn, slechts twee zijn goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) als veilig en effectief voor het verhogen van de haargroei goedgekeurd. Deze twee behandelingen zijn Propecia en Rogaine, en slechts een haartransplantatie specialist kan bepalen wat voor soort behandelplan nodig is voor elk individu.

De Mayo Clinic wijst erop dat chirurgische ingrepen kan duur zijn en misschien niet de beste oplossing voor iedereen. Voor mensen die Propecia niet kan nemen, gebruiken Rogaine, of geopereerd, het dragen van een op maat gemaakte haarstukje of hair extensions kunnen meer geschikte opties.