Wat is een staande Row?

Een rechtopstaande rij is een gewichtheffen oefening die de deltoideus en trapezius spieren werken. Dat zijn de spieren in de schouders en bovenrug. Het is een rechte rij genoemd omdat je het gewicht te brengen naar u als iemand in een roeiboot en je staan ​​rechtop. De opstaande rij kan worden uitgevoerd met een barbell of halters. Het is een simpele maar effectieve gewichtheffen oefening voor het bovenlichaam.

Kenmerken

Pak 1 barbell of 2 halters van de vloer in beide handen met een bovenhandse greep. Stand up met je knieën het houden van uw rug recht. Rest van het gewicht voor u onder uw heupen. Dit is de uitgangspositie voor de oprechten rij. Trek het gewicht recht omhoog de voorzijde van uw lichaam totdat het is net onder uw sleutelbeen. U moet zowel uw ellebogen en polsen om dit te doen buigen. Houd deze positie een tweede laat deze dan langzaam naar de startpositie. Dit is een herhaling van de rechte rij.

Functie

Een veel voorkomende fout die mensen maken tijdens het uitvoeren van de rechtopstaande rij is het opheffen van hun ellebogen te hoog. Uw ellebogen moeten blijven op hetzelfde niveau als je schouders. Houd je rug recht te allen tijde. Rukte het gewicht door overkoepelende je rug niet de juiste spieren te werken en kon je kwetsen. Doe 3 sets van rechtop rijen met 10 herhalingen in elke set. Til het gewicht op een gecontroleerde wijze. Als je problemen hebt het regelen van het gewicht tillen lichter gewicht.

effecten

De opstaande regel werkt de spieren in de schouders en bovenrug. Dit zijn de spieren die de top van de begeerde V-vorm van de mannelijke torso vormen. De breder en breder uw schouders en bovenrug zijn, hoe slanker maakt je taille verschijnen.

overwegingen

Als je de rechtopstaande rij correct uitvoeren van je schouders en bovenrug zal pijnlijk zijn voor 1 of 2 dagen. Dit betekent dat de oefening is het bouwen van uw spieren. Pijnlijke spieren zijn een gevolg van microscopische scheurtjes in spierweefsel door stam. Wanneer de tranen geneest de spieren groter en sterker dan voorheen. rusten altijd uw spieren totdat de pijn verdwijnt. Eet meer mager vlees, melkproducten en bonen te helpen uw spieren te herstellen. Eiwit helpt spieren herstellen. Slapen minstens 8 uur per nacht zal ook helpen met het herstel van de spieren.

Waarschuwing

Er is een gevaar voor het verwonden van uw rug en nek als je de rechtopstaande rij verkeerd doen. Til een redelijke hoeveelheid gewicht, zodat je het kunt controleren. Als je je rug boog en rukken het gewicht kon je ernstig verwondt.