Wat is een Safe & amp; Effectieve Weight Loss voor een vrouw van 57 jaar?

Wat is een Safe & amp; Effectieve Weight Loss voor een vrouw van 57 jaar?

Er is geen manier om de handen van de tijd te vertragen, en als je ouder wordt, is er geen bewezen manier om de metabolische achteruitgang te stoppen. Je stofwisseling vertraagt ​​als je ouder wordt, wat betekent dat u niet het verbranden van calorieën zo snel en efficiënt. Vrouwen boven de 50 die behoefte hebben om gewicht te verliezen moet niet alleen calorieën te controleren, maar verhogen de activiteit zo goed, die heeft bewezen voordelen voor de gezondheid dan gewichtsverlies.

Weight Loss Formula

Hoewel voedsel wetenschap is een snel groeiende gebied van studie, en voedingsdeskundigen begrijpen dat verschillende calorie bronnen van invloed op gewichtsverlies op subtiele manieren, is er nog een bottom-line, no-nonsense manier om gewicht te verliezen voor alle lijners, jong en oud: Burn meer calorieën dan u nemen. Dit wordt meestal bereikt door een combinatie van dieet en lichaamsbeweging. In het najaar van middelbare leeftijd, vrouwen die calorieën te beperken en voeg activiteiten hebben een veel grotere kans op succes dan degenen die op dieet vertrouwen alleen, volgens een studie van Karen Foster-Schubert van het Fred Hutchinson Cancer Research Institute in Seattle.

Numbers

Een pond vet is gelijk aan 3500 calorieën, volgens MedlinePlus, een divisie van de National Institutes of Health. Om slechts één pond per week te verliezen, moet je ofwel verminderen uw calorie-inname of het verhogen van uw dagelijkse activiteit met een gemiddelde van 500 calorieën per dag. De maximale veilige gewichtsverlies tarief voor de jongere volwassenen is 1,5 tot 2 pond per week, maar senioren en mensen in de late middelbare leeftijd moeten op hun hoede van ondervoeding als gevolg van een daling van de metabole activiteit. Een veilige doel voor oudere volwassenen is een pond per week.

beperkingen

Oudere volwassenen op een gewichtsverlies programma moet het dieet in evenwicht te brengen met veel eiwitten, zuivel en vezels bronnen en plannen kleine maaltijden vier tot vijf keer per dag in plaats van één of twee grote maaltijden. Om het maximale voedingswaarde voordeel te krijgen, raden artsen over de hele linie sterk beperken cafeïne en alcohol, terwijl met inbegrip van groenten en fruit bronnen rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten.

Oefening

In de Foster-Schubert studie, vier groepen met een gemiddelde leeftijd van 57 namen deel aan het experiment. One bracht zes maanden op een dieet en lichaamsbeweging programma, andere alleen gericht op dieet, de derde gericht op alleen lichaamsbeweging en een controlegroep niet hun dagelijkse gewoonten te veranderen. Na een jaar, het dieet en lichaamsbeweging groep ver overtrof anderen in totaal gewichtsverlies, vallen een gemiddelde van 21 pond. De combinatie van dieet en lichaamsbeweging is niet alleen effectief bij oudere volwassenen voor een veilige gewichtsverlies, maar verbetert ook de gezondheidssituatie in verband met de bloedsomloop en longproblemen en vertraagt ​​het tempo van de metabole daling, volgens Help Guide, een non-profit organisatie die zich inzet voor de gezondheid onderwijs voor gewone mensen.