Wat is een Portie van Sojabonen voor opvliegers?

Wat is een Portie van Sojabonen voor opvliegers?


Of je ze belt "opvliegers" of "stroompieken," ze zijn een ongemakkelijk symptomen van de menopauze. Veel vrouwen en hun artsen het erover eens te beperken of te voorkomen dat het gebruik van hormonale substitutietherapie opvliegers te behandelen. Het eten van soja gebaseerde voedingsmiddelen kan je verlichting brengen.

Geschiedenis

Vrouwen in de Aziatische culturen, die regelmatig te eten op basis van soja voedingsmiddelen, hebben minder kans op opvliegers hebben. Een Japanse studie gepubliceerd in het 'American Journal of Epidemiology "concludeerde dat" de consumptie van sojaproducten is een praktische strategie voor het voorkomen van opvliegers. "

Soy Foods

Sojamelk, bevroren vegetarische hamburgers en edamame (groene soja bonen) zijn vertrouwde bronnen van soja-eiwit. Geroosterde en gezouten soja noten, tofu, en op basis van soja-versies van kaas en ijs zijn ook te vinden in de meeste grote supermarkten.

dagelijkse porties

Monique N. Gilbert, auteur van "Deugden van Soy: A Practical Guide Gezondheid en Cookbook", schrijft op het Feministische Women's Health Center website dat de beste manier om de gunstige voedingsstoffen consumeren van soja in de voeding vorm. "Onderzoekers raden consumeren ten minste 1-2 porties per dag", zegt Gilbert. Het eten van deze kan een effectieve natuurlijk alternatief voor oestrogeen vervanging voor het verlichten van de ongemakkelijke symptomen van de menopauze zijn.

porties

Om een ​​portie van 9 tot 13 gram soja-eiwit te krijgen, hebben een vegetariër hamburger, 2 kopjes sojamelk of 1 oz. van geroosterde en gezouten sojanoten. De helft van een kopje edamame is een portie. Een 4 oz. blok van tofu, toegevoegd aan friet roeren of gemengd in saladedressings of desserts, is een portie.

calorie Concerns

Tofu ijs is een zoete traktatie, maar zorg als je op je gewicht let: 1 1/2 koppen (630 calorieën) biedt dezelfde hoeveelheid soja-eiwit als 1 kop sojamelk op 130 calorieën.