Wat is een High Golf Handicap?

Een golf handicap is een meting van het potentieel van het spel een amateur. Deze meting wordt constant aangepast, afhankelijk van de scores een golfer verdient in vakken van verschillende moeilijkheidsgraad. In het algemeen kan een speler worden beschreven met ofwel een lage, gemiddelde of hoge handicap.

Geschiedenis

De United States Golf Association (USGA) ontwikkelde de handicap om spelers met verschillende niveaus van vaardigheid om te concurreren op voet van gelijkheid. De officiƫle handicap systeem werd ingevoerd in 1911 en de tarieven van beide spelers potentieel en natuurlijk moeilijkheden.

Speler Handicap

Deze score wordt verkregen door een complexe berekening van de scores van een speler vergeleken met de moeilijkheidsgraad van de cursussen, waarop hij speelt. Het is gebaseerd op een aantal recente scores van de speler, de hoeveelheid wordt bepaald door het aantal scores de speler in de handicaps systeem bevindt.

Course en Slope Rating

Handicaps worden ook gegeven aan golfbanen voor spelers van de relatieve moeilijkheidsgraad van een cursus op de hoogte. De twee ratings zijn cursus rating en slope rating. Course rating berekent wat een "scratch" golfer (een golfer met een handicap 0) moet scoren op de cursus. Slope rating is hoe een "bogey" golfer (een golfer met een 18 handicap) moet scoren ten opzichte van de cursus rating.

high Handicap

Hoewel er geen harde en snelle regels met betrekking tot wat bepaalt een lage handicap, wordt algemeen aangenomen dat golfers met een handicap 20 of meer worden beschouwd als "hoge handicappers."

Controverse over Handicaps

De handicap systeem is een veelbesproken gebied van amateur-golf in de afgelopen decennia. Hoewel handicaps is ontworpen om het level playing field, velen geloven dat golfers profiteren van de self-policing procedures om kunstmatig hun handicap hen dus een oneerlijk voordeel geven in de toernooien.