Wat is een Herbal Behandeling voor Frozen Shoulder?

Frozen shoulder, of lijm capsulitis, treft mensen in drie verschillende fases van telkens weken of maanden. De eerste fase, "bevriezing" bestaat uit het optreden van pijn en geleidelijk verlies van beweging in de arm en schouder. Tijdens de tweede periode, de 'bevroren' het podium, de pijn verdwijnt maar stijfheid wordt uitgesproken. In de laatste weken of maanden, "ontdooien" eindelijk zet in. Herbal therapie kan effectief een deel van het beheer van de initiële pijn en zelfs tot stand brengen van terug mobiliteit.

Herbal zalf

Om de ontsteking van het bindweefsel rond je schouder gewrichten en spieren tegen te gaan, maken de massage crème ontwikkeld door kruidendokter Jeanne Rose.

In een dubbele boiler, breng aan de zachte zeepbel een liter olijfolie, 8 ounces vers cayenne of habenero chili pepers, 3 ounces vers (of 4 ounces gedroogd) rozemarijn en 2 ounces gedroogde smeerwortel die in kokend water geweekt gedurende 20 minuten . Sudderen het mengsel gedurende vier uur, koel gedurende vier uur, en herhaal de verwarmings- en koelproces minstens driemaal. Meng de inhoud gedurende 20 seconden, en de hitte en afkoelen nog een keer. Zeef het mengsel, voeg 6-8 oz bijenwas of cacaoboter, en 20 druppels elk van de volgende essentiële oliën: lavendel, marjolein, wierook en eucalyptus. Giet in een aantal kleine potjes en laat stollen voor gebruik.

Masseer deze zalf in uw schouder zo vaak als je wilt. De anti-inflammatoire eigenschappen moet pijnverlichting te bieden tijdens de "bevriezing" podium en kan zelfs versnellen de "ontdooien" stage.

Relief Vanuit het oosten

Beschouw het zien van een acupuncturist die, samen met of in plaats van naald-based behandeling, zal waarschijnlijk Chinese kruiden tabletten voor uw frozen shoulder voorschrijven. Tenzij u zijn zeer vertrouwd met de Aziatische plantaardige, smeden oude Oosterse kruiden tonics thuis kan minder comfortabel dan het maken van de hierboven genoemde zalf voelen. Sterker nog, terwijl sommige van de complexe mengsels zijn voorzien van bekende ingrediënten zoals kurkuma, kaneel, gember en zoethout, worden ze vermengd met de meer mysterieuze klinkende tang-kuei, kin-Chiu en tu-huo.

Kruidendokters baseren een specifieke combinatie van Chinese kruiden, Juanbi Tang, of Juan Bi Tang, in de veronderstelling dat bovenlichaam voorwaarden hebben betrekking op invasie wind, terwijl bereik van de beweging problemen onder de categorie "koude" liggen. Daarom is deze 'wind-koude' ziekte vraagt ​​om een ​​zorgvuldige mix van gedroogde Chinese kruiden behandeling van beide ziekten. Terwijl u gemakkelijk Juanbi Tang online kunnen kopen, zal een goed geïnformeerde professional in staat zijn om u te sturen naar de meest gerenommeerde formules, of zelfs meng ze zichzelf.

Versterken Connective Tissue

Om het weefsel rond de gewrichten en spieren van je schouder terug naar zijn optimale elastische toestand te brengen, uittreksels of infusies van kruiden hoog in silica-inhoud, een natuurlijk mineraal gevonden in paardestaart. Paardestaart thee, die kan worden gevonden op uw gezondheid voedsel op te slaan of door het doorblazen drassige gebieden in uw buurt en het drogen van de verzamelde kruid, kan silica snel te leveren aan uw systeem. U kunt paardestaart leveren aan uw systeem in een meer geconcentreerde dosis door de inname van het kruid als een extract, beschikbaar online of bij reformwinkels.

Weefsel zouten vormen een andere homeopathische methode van het toevoegen van silica en andere versterking van mineralen aan uw systeem. Deze tabletten, ook wel bekend als 'celzouten' of als 'biochemic Salts, "bevatten silica. De tabletten zijn fluoride van kalk en fosfaat van ijzer, gebruikt, respectievelijk voor het versterken van weefsel en als een anti-inflammatoir.