Wat is een goede Golf score?

Een goede golf score is een relatieve zaak. Om een ​​top professional golfer, kan een score van 65 hem de leiding te geven aan een toernooi en laat hem met een gevoel van tevredenheid. Echter, we zijn allemaal niet professionele golfers. Een golfer die worstelt om te breken 100 zal absoluut blij zijn met een score van 95. Als een golfer kan schieten een 87 toen ze normaal schiet in de 92-95 range, ze kunnen vieren na de ronde. Als een golfer schiet 78 na het grootste deel van de zomer in de 82 tot 86 range, het is een geweldige score.

Betekenis

Golf kan een geweldig spel wat voor soort van rond de golfer heeft maakt niet uit. Een mooie dag in een ideale omgeving is vaak leuker maakt niet uit hoe goed of hoe slecht een golfer speelt op een bepaalde dag. Echter, de meeste golfers zijn die er zijn om beter in wat ze ook doen als ze geen kampioenschap aspiraties. Het doel is verbetering en dat is gemeten door de score voor een ronde van 18 holes. Meestal een golfer zal willen terugkomen en opnieuw te spelen na één openstaande gat of zelfs een memorabele schot. Echter, is dat verlangen nog verder met een grote score voor 18 holes gevoed.

effecten

De meeste golfers die komt uit een goed rondje golf willen hoofd naar de driving range of terug naar de cursus zo snel mogelijk om af te bouwen van een succesvolle toer. Succes verwekt succes, zodat een golfer die normaal gesproken schiet in de lage jaren '90 kunnen geloven dat ze neemt haar spel naar een nieuw niveau als ze een 88 heeft ontslagen en ze zal proberen om terug naar de cursus zo snel mogelijk. Echter, een klein percentage van de golfers hun wens na een grote ronde of een carrière beste verliezen. Het gevoel dat de golfer kan hebben is dat het verbeteren van de ronde niet waarschijnlijk is of dat het gevoel van voldoening na een uitstekende ronde niet zo bevredigend. In plaats van post terug naar de cursus, ze nemen een week of langer voordat we terug naar de cursus.

Aardrijkskunde

Het spelen op een vlakke Midwesten dat is natuurlijk wijd open cursus en heeft weinig risico's kan leiden tot een grote score van een golfer zonder al te veel van een uitdaging. Wanneer de golfer een relatief eenvoudig parcours speelt, waardoor een lage score op het bord kan niet zo bevredigend. Echter, we deze zelfde golfer op een cursus in het verre Westen dat bergen, waterhindernissen, bomen en bunkers hij zal waarschijnlijk moeite heeft. Aanbrengen van een groot rondje samen op een zware koers als dat nog veel meer trots zal inspireren dan zetten een goede score samen op een eenvoudig parcours.

Geschiedenis

Al Geiberger het record voor de laagste score ooit in een professioneel toernooi toen hij schoot een 59 in 1977 Memphis Classic. Dit merk werd geëvenaard door Chip Beck in 1991 Las Vegas Invitational en David Duval in de 1999 Bob Hope Chrysler Classic. Tommy Armour III zet de 72-hole record voor een PGA tour, zelfs wanneer hij schoot een 254 in de 2003 Texas Open.

Tijdsspanne

Het registreren van de verbetering die nodig is om te schieten een goede score in een rondje golf is een relatieve zaak. Sommige golfer zal drie rondes van golf, gevolgd door drie sessies te spelen op de lokale praktijk bereik en te intensiveren en te tonen duidelijke verbetering. Andere golfers zullen schijnbaar blijven op hetzelfde niveau voor drie seizoenen, ondanks ijverige inspanning voor het zien van enige verbetering. In ieder geval, de golfer heeft om geduldig te blijven en te werken aan de fundamenten van een goede swing als verbetering en het opnemen van een goede score is het doel. Gemiddeld zal een nieuwe golfer beginnen om verbetering laten zien na 2 tot 3 maanden van de praktijk en de lessen van een lokale pro. Een meer ervaren golfer zal plateaus raken tijdens hun loopbaan en ga dan naar een nieuw niveau op zijn of haar eigen tempo.