Wat is een Far-Infrared Ray?

Een ver-infrarode stralen of FIR, is een type licht energie die van de zon, maar niet de huid beschadigen ultraviolette stralen doen. Ver-infrarood energie is gunstig en essentieel voor alle mensen. De voordelen van verre-infrarood energie bekend en gedurende ten minste enkele honderden jaren. Volgens de Health & Light Research Institute, is FIR warmte therapie gebruikt vandaag de dag tot een veelheid aan aandoeningen te behandelen. Ver infrarood is al een revolutie in de heide en beauty-industrie in Europa en Azië.

Definitie

Een ver-infrarode straal maakt deel uit van de natuurlijke lichtspectrum van de zon. Alle oppervlakken stralen ver infrarood, waaronder het lichaam; het lichaam zendt verre infrarood in de vorm van lichaamswarmte. Ver-infrarode stralen kan uitstralen, reflecteren, breken en te penetreren. De diep doordringende vermogens kunnen bereiken door middel van onderhuidse weefsels tijdens het transformeren van licht energie in warmte-energie.

Hoe het werkt

Ver-infrarood warmte therapie werkt door het creëren van een thermisch effect dat diep in de lagen van weefsels veroorzaken bloedvaten in de haarvaten verwijden bereikt. Dit bevordert een betere doorbloeding en verhoogt de hartslag. Wanneer de bloedcirculatie en de hartslag worden verhoogd, stroomt er meer bloed naar de uiteinden zonder verhoging van de bloeddruk. De warmte produceert zweten, die helpt bij de eliminatie van metabole afvalstoffen en het lichaam gifstoffen.

Natural Healing Benefits

Ver-infrarood warmte therapie wordt beschouwd als een bron van natuurlijke genezing. Het creëert een fysisch verschijnsel bekend als "resonantie." Dit betekent dat cellulaire activiteit wordt versterkt, direct het verbeteren van de stofwisseling. Ver-infrarood warmte therapie is ook gezegd dat het gewichtsverlies te helpen bij het versnelt de stofwisseling.

Toepassingen voor Verwondingen

De warmte die in ver-infrarood therapie brengt zuurstof gewrichten en ledematen. Dit ontspant stijve spieren, die versnelt de genezing van stammen en verstuikingen. Verhoogde bloedtoevoer helpt ook gewonde en pijnlijke spieren sneller te herstellen. De sterkere doorbloeding zorgt voor een snelle verwijdering van toxines en metabolische afvalstoffen.

behandelingen

Ver-infrarood lampen worden regelmatig gebruikt in medische behandelingen door massage therapeuten, artsen, chiropractors, acupuncturisten en fysiotherapeuten. De behandelingen zijn gunstig voor gewrichtspijn, spierstijfheid, artritis en verwondingen aan ligamenten en pezen.

Waarschuwing

Volgens de website van Far Infrared Medical, moet ver-infrarood behandeling niet worden beschouwd als een 'wondermiddel' voor ernstige ziekten en aandoeningen. Ver-infrarood therapie moet de plaats van het advies niet te nemen van uw zorgverlener.