Wat is een Dietary nitraat allergie?

Dietary nitraat allergieën optreden bij personen met gevoeligheden voor additieven en conserveringsmiddelen die hun lichaam niet goed kan verteren, waardoor een reeks van reacties.

Betekenis

Een dieet nitraat allergie is een reactie op chemische nitraten gebruikt om te bewaren, smaak en inkleuren voedingsmiddelen. Het produceert symptomen binnen enkele minuten na inname bij mensen met chemische gevoeligheden.

Functie

Nitraat allergieën manifest wanneer het lichaam de ingenomen chemische als schadelijk, waardoor antilichaam reacties die leiden tot releases histamine, wat resulteert in een ontsteking herkent.

effecten

Personen met nitraat allergieën kunnen huidirritatie ondervinden in de vorm van jeukende netelroos, zwelling en roodheid, vermoeidheid en hoofdpijn, congestie en astma complicaties, volgens de Astma en Allergie Foundation of America.

Identificatie

Nitraten zijn te vinden in genezen en vleeswaren, zoals hotdogs, bologna, worst en spek. Ze vertragen de groei van bacteriën die vlees kan bederven, terwijl het toevoegen van kunstmatige rode kleur.

Preventie / Solution

Nitraat allergische reacties kunnen worden vermeden door het elimineren van voedingsmiddelen die de stof uit de voeding bevatten. Allergische uitbraken kunnen worden behandeld met topische en orale antihistaminica en inhalers ontsteking en irritatie.