Wat is een Birdie in Badminton?

Wat is een Birdie in Badminton?


Waarbij twee teams, een net en een shuttle, of vogeltje, badminton is de snelste racketsporten gespeeld in de wereld van vandaag. Terwijl vooral binnenshuis speelde voor concurrentie, kan dit spel ook buiten verplaatst als een geweldige zomer activiteit voor het hele gezin. Een verscheidenheid aan birdies bestaan, met zelfs glow-in-the-dark-versies beschikbaar voor 's nachts te spelen.

Wat is een Birdie?

Wat is een Birdie in Badminton?

Sommige achtertuin plezier spelen badminton.

Een badminton birdie is het projectiel gebruikt in het spel van badminton. Het wordt getroffen door spelers op beide ploegen over een net, vergelijkbaar met tennis, om punten te scoren. Het team die het mogelijk maakt de birdie te vallen op de grond, terwijl het in bounds verliest het punt. Vanwege de conische vorm van badminton birdies, ze hebben een hoog gehalte aan te slepen tijdens het reizen door de lucht, en worden weet te 'vliegen'. Andere racketsporten gebruik maken van een bal, die reist in een meer lineaire manier dan shuttles te doen.

Birdie Samenstelling

Wat is een Birdie in Badminton?

Een plastic verscheidenheid van het badminton birdie leggen op een badmintonracket.

De originele birdies werden gefabriceerd door het vormen 16 starre vogelveren in een kegelvorm met de calamus of holle as, op het smalle uiteinde van de kegel. De calamus werd ingebracht in een gevormde kurk, verpakt in geitenleer. De veren werden ondersteund door verweven strings op verschillende plaatsen langs calamus de veren om de birdie sterker te maken. De beste veren te gebruiken om ervoor te shuttles waren afkomstig uit de linkervleugel van een gans. Synthetische versies van het vogeltje zijn nu heersen; deze rassen vervangen door de kurk met ofwel rubber of schuim en de veren met een plastic kegelvormige kooi.

Welke Birdie is beter?

Wat is een Birdie in Badminton?

Goose veren shuttles worden gebruikt in de competitie spelen.

De birdies gemaakt van natuurlijke vogelveren zijn de voorkeur van de meeste professionals en hobbyisten, omdat ze de neiging voorspelbaarder tijdens de vlucht te zijn en zijn biologisch afbreekbaar. De kunststof versies, echter, zijn direct beschikbaar en zeer geschikt voor kinderen als ze zijn duurzamer en minder gevoelig voor een eigenzinnige wind. De kunststof birdies hebben de neiging om sneller te reizen, te vervormen bij aanrijding en hebben minder luchtweerstand. Vanwege deze functie ze ook worden gebruikt om de macht te spelen.

speciale Birdies

Wat is een Birdie in Badminton?

Plastic birdies zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Specialty shuttles zijn verkrijgbaar in vele variëteiten. Glow-in-the-dark birdies toestaan ​​spel van badminton 's nachts, voor een nieuwe draai aan het spel. Dit mag nooit in de regelgeving spelen; Toch is een dramatisch anders te spelen.