Wat is een Aloë Vera Plant goed voor?

Wat is een Aloë Vera Plant goed voor?


Niet alleen was aloe één van de meest gebruikte kruiden in de 18e en 19e eeuw, is tegenwoordig een van de meest gebruikte geneeskrachtige kruiden blijft. Hoewel elk van de aloë planten worden verondersteld om medicinale toepassingen hebben, wordt de aloë vera plant boven alle anderen voor zijn sappige bladeren gewaardeerd.

Beschrijving

Er zijn ongeveer 250 soorten aloë planten, alle behorend tot de lelie familie, of lilaceae. Aloe planten zijn familieleden van tulpen, lelies en asperges. Aloë is een groene vetplant die hete temperaturen en goed gedraineerde grond verkiest. Aloë vera planten kunnen groeien tot 2 voet lang en hebben groene bladeren die al groen geworden wanneer ze volwassen worden gespot. Hun bladeren groeien naar boven in een rozet patroon en produceren een dikke sap bij het snijden.

Geschiedenis

bladeren aloe vera hebben de focus van de fytotherapie dateert uit meer dan 2000 geweest. Traditioneel het sap geperst uit de bladeren is gebruikt om brandwonden, insectenbeten en andere huidirritaties. Een oplossing, bereid uit droge aloë vera sap is gebruikt als een boerenbedrog om wonden of irritatie te behandelen. Het is het eiwit aloine dat het werkzame bestanddeel van de Aloë vera plant. Geïntroduceerd in Nederland een paar honderd jaar geleden is het nu de grootste producent van aloë vera extract.

Sier

Aloë vera planten kunnen een interessante aanvulling zijn om een ​​tuin op voorwaarde dat het een warm, zonnig klimaat zoals het zuiden van Florida en andere tropen. Aloë vera maakt ook een stevige en aantrekkelijke kamerplant. Houd aloe vera planten in goed gedraineerde potten en in het zonnige plekken, zoals een vensterbank. Zorg ervoor dat niet over-water aloë vera planten of stel ze niet bloot aan koude temperaturen. Re-pot als nodig is om de rijping planten tegemoet te komen.

actueel

Van oudsher een populaire actuele zalf, het sap van de aloë vera plant is ook bekend als cape, Zanzibar, SOCOTRINA, Curaçao en Barbados aloë. Aloe vera extracten worden gebruikt in cosmetica, rimpel crèmes en andere huid lotions. Topical aloe vera gels zijn op grote schaal beschikbaar voor de behandeling van zonnebrand, eczeem, psoriasis, insectenbeten en wondjes. Pure aloë vera gel kan gemakkelijk worden gewonnen door het snijden van een blad van een aloë vera plant. Recente gegevens wijzen erop dat aloë vera een effectieve behandeling voor genitale herpes kunnen aanbieden.

intern

Traditioneel aloe vera extract werd genomen voor de verlichting van constipatie. Bitter smakende aloë sap wordt bereid uit de bladeren van aloë planten. Hoewel het is een krachtig laxeermiddel, kan het gepaard gaat met ernstige maagkrampen en wordt niet aanbevolen als een eerste-lijnsbehandeling. Er is een aantal voorlopige gegevens die erop wijzen aloë vera sap kan nuttig zijn bij het controleren van de bloedsuikerspiegel bij mensen die met type 2 diabetes. Verder onderzoek is nodig om te bepalen of aloë vera een levensvatbare behandeling zal zijn.