Wat is een 10 Panel Drug Test?

Wat is een 10 Panel Drug Test?


Een 10-panel drug test is een eenvoudige, makkelijk te gebruiken test die eigen beheer in het comfort en de privacy van uw eigen huis kan zijn. Het is bedoeld om snel sporen van 10 verschillende drugs te detecteren in de bloedsomloop van het lichaam.

Target Drugs

De 10-panel drug test is zo genoemd naar de 10 gemeenschappelijke drugs het richt: marihuana,
cocaïne, fencyclidine, opiaten, methamphetamine, methadon, amfetaminen, barbituraten, benzodiazepines en tricyclische antidepressiva.

Doel

De 10-panel drug test werd opgericht als een eenvoudige methode voor werkgevers en andere organisaties om de meest voorkomende vormen van drugsgebruik onder hun werknemers, het personeel en de leden op te sporen. Volgens Craig Medical, 95 procent van misbruikte drugs zijn opspoorbaar door deze drugstest.

Hoe werkt het: Positief resultaat

A-roze gekleurde band zichtbaar is in elke drug control zone. Een positief resultaat voor een specifiek geneesmiddel wordt aangegeven wanneer er geen kleur band verschijnt in dat drug specifieke test zone.

Hoe werkt het: Negatief resultaat

Een negatief resultaat wordt aangegeven wanneer de roze gekleurde band zichtbaar blijft in de drug specifieke testzone, waardoor het geneesmiddel niet aanwezig of beneden de detectielimiet van de test.

Hoe werkt het: Invalid Test

Als de kleur band is niet zichtbaar in alle van de test zones, moet de test ongeldig worden verklaard en opnieuw uitgevoerd.