Wat is echt een goede Diet & Workout om een ​​platte buik Get?

Wat is echt een goede Diet & Workout om een ​​platte buik Get?


Zoveel als je kunt wensen voor het, er is geen magische voedsel of hometrainer dat gaat om u de platte buik je hebt gedroomd over te geven. Het krijgen van flat abs vereist een beetje discipline en werk. Het betekent dat je bewust van wat je je lichaam te voeden, tijd maken voor vetverbrandende oefeningen en zich te concentreren op het versterken van uw kern. Voor de veiligheid en begeleiding, raadpleeg uw arts voordat u wijzigingen in uw dieet of het starten van een nieuw trainingsprogramma.

Kijk Calorieën

Als je een platte buik willen dat je nodig hebt om een ​​gezond gewicht te krijgen, en dat betekent dat je nodig hebt om naar te kijken je calorie-inname. Een pond vet bevat ongeveer 3500 calorieën, om zo te verliezen 1-2 pond per week moet u uw dagelijkse inname verminderen met 500 tot 1.000 calorieën per dag. U kunt beginnen met het bijhouden van een eetdagboek om uw huidige inname te volgen, en manieren vinden om u te helpen bezuinigen. Een gemakkelijke manier om je te beperken calorieën te helpen is door het gebruik van kleinere platen.

Eten keuzes

Wat je eet is net zo belangrijk als hoeveel als het gaat om platte abs. U wilt voedsel dat vet op te bouwen rond je buikspieren, zoals trans- en verzadigde vetten, suikerhoudende dranken en eenvoudige koolhydraten kan veroorzaken. In plaats daarvan moet je een dieet rijk aan complexe koolhydraten zoals volle granen, fruit en groenten te eten; magere eiwitten zoals gevogelte, vis en peulvruchten; en meervoudig onverzadigde vetten zoals plantaardige oliën, noten en zaden. Deze low-calorie voedsel ook helpen bij het afvallen.

Oefening

Oefening helpt je vet en calorieën te verbranden. Op een minimum, moet je 30 minuten matig intensieve aërobe oefening vijf dagen per week, plus krachttraining twee dagen per week. Snel lopen en het spelen van een spelletje dubbelspel tennis zijn voorbeelden van matige intensiteit oefeningen. Het opheffen gewichten en body-weerstand oefeningen, zoals push-ups, zijn voorbeelden van sterkte-training activiteiten. Om echt het vet te verbranden, moet u uw aërobe keer een week hobbel tot 60 minuten vijf dagen of het verhogen van uw intensiteit, en voeg een extra dag van krachttraining.

Kern versterken

Uw kern omvat uw buikspieren, onderrug en bekken. De tijd nemen om je kern te versterken verbetert de spiertonus en houding, die helpt geeft het uiterlijk van een plattere buik. Core oefeningen omvatten abdominale crunches, planken en fietsen. Het versterken van uw core vereist de juiste techniek en positionering, en wilt u misschien een personal trainer te praten om te helpen de slag te gaan. Zodra u een aantal fundamentele-core spierversterkende oefeningen onder de knie hebt, kunt u een stabiliteit bal te gebruiken voor een meer intensieve training.