Wat Is Dietary Paardestaart?

Wat Is Dietary Paardestaart?


Herbal remedies zijn al duizenden jaren gebruikt om kwalen en ziekten te behandelen. Veel van wat bekend is over hen is overgeleverd van generatie op generatie. Sommige van deze kennis is gedocumenteerd door verschillende genezers en artsen. De gunstige effecten van dieet horsetail zijn gedocumenteerd en wetenschappelijk onderzocht.

Geschiedenis

Paardestaart is gebruikt als een kruiden voedingssupplement voor eeuwen. Gedurende haar lange geschiedenis is gebruikt voor andere doeleinden dan de voeding of medicinale doeleinden; het is gebruikt voor het polijsten van metalen, met name tin als een schurende reinigingsmiddel en in cosmetica. Het therapeutisch gebruik werd voor het eerst geregistreerd door Griekse arts Claudius Galenusin in de Grieks-Romeinse tijd. Nicholas Culpepper, een 17e-eeuws Engels kruidkundige, behandeld zweren, wonden, breuken en ontsteking van de huid met het.

Functie

Paardestaart is hoog in silica en bevat ook calcium, dat geeft het helende eigenschappen voor de botten, gewrichten, pezen en ligamenten. Het bevat ook 15 soorten bioflavonoïden, waarvan wordt aangenomen dat de bron van de diuretische eigenschappen zijn.

Bestedingen

Dietary horsetail wordt aangenomen bij de behandeling van longaandoeningen, zoals bronchitis en tuberculosis, stollingsstoornissen waaronder bloedneus, long en maag bloeden en overmaat menstrueel bloeden. Broze nagels, haaruitval, het vasthouden van water, reumatische aandoeningen, jicht, zwelling, breuken en bevriezing kan ook worden geholpen door de voeding paardestaart behandeling.

Wetenschappelijk onderzoek

Vooronderzoek is gebleken horsetail bij de behandeling van osteoporose is. Een gerandomiseerde dubbelblind studie die in de kwestie van Minerva Ortopedica e chiropractors oktober 1999 een significante toename van de botdichtheid bij menopausale osteoporose patiënten behandeld met paardenstaart extract plus calcium. De behandelde patiënten een gemiddelde botmassa herstel van rond de 2,3 procent na 1 jaar behandeling.

types

Dietary paardestaart supplementen zijn verkrijgbaar in thee, capsule, pil en tinctuur vorm. Aanbevolen toepassingen en dosering worden doorgaans vermeld op de verpakking label.

Waarschuwing

Theoretisch, het diureticum eigenschappen van paardestaart kan leiden tot uitdroging of elektrolyt onevenwichtigheden bij gebruik in combinatie met andere kruiden die vaak plassen veroorzaken. Inname van paardestaart met een laxeermiddel, kan leiden tot uitdroging of laag kaliumgehalte.

Herbal supplementen zijn niet gereguleerd door de Amerikaanse Food and Drug Administration. De zuiverheid en de sterkte van een dieet paardestaart product wordt niet gegarandeerd door de FDA.

Wees voorzichtig bij het nemen van voedingssupplementen paardestaart samen met andere kruiden om potentieel schadelijke interacties te voorkomen. Bijvoorbeeld, zoethout heeft kalium-aantasten en stimulerende effecten vergelijkbaar met paardestaart. Raadpleeg altijd een arts voordat u kruidengeneesmiddelen.