Wat is de Target Heart Rate Zone voor P90X?

Wat is de Target Heart Rate Zone voor P90X?

Ontwikkeld als een at-home trainingsprogramma, de P90X programma omvat 12 verschillende trainingsvideo's. Het algemene doel van het programma is te vertrouwen op een "muscle verwarring" -strategie, die consequent daagt het lichaam om spieren te versterken en vet te verbranden. De oefening programma omvat krachttraining, cardiotraining, sprong training, buikspieroefeningen, yoga, vechtsporten en zachte stretching. Om een ​​veilige en effectieve uitoefening te waarborgen, zorgvuldig te controleren uw P90X hartslagzones.

Cardiovasculaire Hartslag

Tijdens cardiotraining en duurtraining, moet uw doelgroep hartslag 70 tot 80 procent van je maximale hartslag te zijn. Oefenen op deze hartslagzone versterkt je cardiovasculaire en respiratoire systemen. Dit hartslagzone verbrandt een grote hoeveelheid calorieën, ongeveer 50 procent van die uit vet. Doel voor deze aerobe hartslagzone voor alle P90X cardiotraining. Deze video's zijn onder andere "Plyometrics", "Core Synergistics", "Cardio X", "Kenpo X" en "Ab Ripper X."

Krachttraining Heart Rate

Tijdens-krachttraining routines, is de hartslag niet nodig zo hoog te zijn. U kunt een hartslag in de jaren 60 tot 75 procent van de maximale bereik te ervaren. Dit hartslagzone kan optreden in de P90X-krachttraining workouts. Deze programma's omvatten de "Chest & Back", "Schouders & Arms ',' borst, schouders en triceps," "Back & biceps" en "Benen & Back" video's.

Stretching Heart Rate

Voor de "Yoga X" en "X Stretch" video's, streven naar een lagere hartslagzone. De hartslag zou vertragen tot ongeveer 50 tot 60 procent van je maximale hartslag. Beschouwd als de "gezonde hart-zone," dit hartslag bereik verwarmt het lichaam zachtjes, terwijl het verbranden van vet calorieën. Op bepaalde momenten tijdens de training, kan uw hartslag te verhogen boven de 60 procent. Hoewel deze hogere hartslag is redelijk tijdens inspannende gedeelten van de stretching workouts, zou een lagere hartslag gedurende het grootste deel van de routine worden gehandhaafd.

Gepersonaliseerde Heart Rate Zones

Om vast te stellen uw maximale hartslag, moeten mannen hun leeftijd aftrekken van 220 en vrouwen moeten hun leeftijd af te trekken van 226. Afhankelijk van de aard van de training die u gaat doen, het bepalen van uw hartslagzone. Zo zal je streven naar een hartslagzone van 70 tot 80 procent, terwijl het doen van de "Cardio X" workout video. Zodra u uw voorkeur zone hebben bepaald, vermenigvuldig dit percentage door uw maximale hartslag. Zo zou de maximale hartslag van een 30-jarige volwassene zijn 190 (220-30 = 190). Voor een cardiovasculaire training, zult u uw hartslag tussen de 133 (190 x 70 procent) en 152 (190 x 80 procent) te houden.

Gegeneraliseerde Heart Rate Zones

Als u nog niet bedacht uw persoonlijke hartslagzone, zijn er algemene richtlijnen die u kunt volgen. De American Heart Association heeft een grafiek met de richtsnoeren voor het algemene hartslag voor verschillende leeftijdsgroepen. Bijvoorbeeld, de hartslagzone op de leeftijd van 30 is 95-162 slagen per minuut. De streefwaarde voor de hartslag is slechts 80-136 slagen per minuut op de leeftijd van 60 jaar.