Wat is de Piramide Bodybuilding Workout Routine?

Piramide training is bedoeld om meer spiervezels te activeren. Dit wordt gedaan met behulp van licht, zwaar en matige gewichten. De bodybuilding training begint met een warm-up, dan een aantal sets volgt wanneer er een toename in gewicht en een afname van de herhalingen.

Opwarmen

Het eerste deel van een piramide is een warm-up set. Dit gebeurt te warmen de spieren. Het is gewoonlijk in het traject van 12 tot 15 herhalingen in het laagste gewicht de opbouwer zal werken, zoals 135 ponden op het bankdrukken.

Drop Set

Na de warming-up, is het gewicht toegevoegd en de rep tellen naar beneden gaat. Een voorbeeld zou zijn 10 tot 12 herhalingen met 155 pond.

Volgende Set

Op de volgende set, wordt meer gewicht toegevoegd en de rep tellen gaat weer naar beneden. Een voorbeeld zou zijn 8 tot 10 herhalingen van 185 pond.

Laatste

Op de laatste set, wordt het gewicht weer toegevoegd en de verantwoordelijken zijn laag. Een voorbeeld zou zijn 4 tot 6 herhalingen bij 225 pond.

rusttijden

Rusttijden met piramide trainingen zijn meestal twee tot vier minuten tussen elke set.

Formulier

Goede vorm is van cruciaal belang in de piramide trainingen. Je moet in staat zijn om het extra gewicht te verplaatsen in goede vorm voor de benodigde hoeveelheid herhalingen je doet.