Wat is de minste hoeveelheid van Weight Watchers Points?

Wat is de minste hoeveelheid van Weight Watchers Points?

In 2010, Weight Watchers vrijgegeven van haar vernieuwde formules voor de berekening van voedsel punten. De nieuwe formules weerspiegeld veranderingen in voeding en gewichtsverlies onderzoek sinds de komst van het oude systeem in 1997. De nieuwe formules rekening mee houden dat fruit en groenten zijn gezonder dan bewerkte voedingsmiddelen met gelijkaardige inhoud calorie. Zo kan een appel en een koekje hetzelfde aantal calorieën, maar de appel bevat meer voedingsstoffen.

Functie

In het algemeen, de Weight Watchers benadering van een dieet is om te werken met klanten om een ​​het eten plan dat voldoende voedingsstoffen en calorieën levert te ontwikkelen, maar bevordert gewichtsverlies. Om dit te doen, hebben klanten een gepersonaliseerde balans van punten ze kunnen eten in een dag. Weight Watchers maakt gebruik van gepatenteerde formules om het aantal punten verschillende voedingsmiddelen te berekenen. Met ingang van 2010, het laagste aantal punten Weight Watchers wijst nul is.

Betekenis

De revisie, openbaar gemaakt in 2010, heeft geleid tot de aanwijzing van de meeste fruit en groente als nulpunt voedingsmiddelen. Alleen clients hebben toegang tot de volledige lijst van gekwalificeerde vruchten en groenten; Echter, de meeste lijken te worden opgenomen op de lijst. De wijziging weerspiegelt het feit dat groenten en fruit over het algemeen gezondere keuzes voor lijners. Bijvoorbeeld, deze voedingsmiddelen hebben meestal een vezelrijk, voedingsstoffen en water inhoud, maar relatief weinig calorieën. Bijgevolg, fruit en groenten zijn een effectief onderdeel van een caloriearm dieet. De nieuwe punten systeem heet Punten.

Verscheidenheid

Een andere factor die geneigd Weight Watchers in de richting van de aanwijzing van groenten en fruit als nulpunt voedsel was de verscheidenheid aan opties deze voedingsmiddelen aanwezig zijn voor de gemiddelde consument. De meeste mensen hebben het te druk om te jagen op een verscheidenheid van gezonde voeding naar de nieuwste dieet rage te passen, aldus President en CEO David Kirchoff. Maar winkelen voor een verscheidenheid aan groenten en fruit is een snelle en handige manier om voedselrijke en het vullen van voedsel in uw dieet op te nemen.

beperkingen

Het feit dat groenten en fruit zijn nu nulpunt voedsel betekent niet dat je kunt ze klakkeloos eten. Een basisprincipe van de Weight Watchers dieet plan is dat je moet stoppen met eten wanneer je tevreden, niet gevuld, volgens een artikel van december 2010 in "The New York Times." Het artikel besprak de publieke reactie op het systeem revisie. Ms. Lauren Cohen, een Weight Watchers groepsleider, "waarschuwde haar klanten dat, punten of geen punten, ook groenten en fruit hadden hun grenzen."

overwegingen

Voedingsmiddelen en dranken die weinig of geen calorieën hebben ook in aanmerking kunnen komen als nulpunt voedingsmiddelen. Alleen klanten hebben toegang tot het voedsel database, die het punt-waarde van verschillende voedingsmiddelen verklaart, maar voorbeelden kunnen onder meer water, thee, koffie, kunstmatige zoetstoffen en light-frisdranken. Ook als een portie van een low-calorie voedsel of drank is klein genoeg, Weight Watchers zou het classificeren als een nulpunt voedsel. Bijvoorbeeld, een 2-el. serveren van een low-calorie slagroom topping heeft een Punten waarde van nul, hoewel je niet meerdere zero-point porties kan combineren in één maaltijd. Weight Watchers raadt het beperken van jezelf tot vijf nulpunt voedsel per dag om uw totale calorie-inname laag te houden.