Wat is de homeopathische behandeling voor de ziekte van Cushing bij de mens?

Als je lichaam wordt blootgesteld aan grote hoeveelheden van het hormoon cortisol over een lange periode van tijd, kunt u een hormonale stoornis bekend als de ziekte van Cushing te ontwikkelen. Deze ziekte heeft veelbetekenende tekens, zoals hoge bloeddruk, paars striae, een ronder gezicht, botverlies en soms diabetes. Het wordt veroorzaakt door een tumor n de hypofyse. Sommige mensen zoeken verlichting van hun symptomen met homeopathie.

Behandeling

Traditionele medische behandeling omvat het gebruik van steroïden, medicatie en operatie om de tumor te verwijderen. Volgens familydoctor.org wordt de patiënt vaak behandeld met bestraling na de operatie te voorkomen dat de tumor terug groeien. Ja uw arts over complementaire geneeskunde in de vorm van homeopathie, die kunnen bijdragen tot de ernst van de ziekte te verminderen en bieden verlichting van enkele van de symptomen. Hoewel homeopathische middelen zijn gemakkelijk verkrijgbaar in reformwinkels en online, is het het beste om ze te gebruiken onder de hoede van een erkende homeopaat. Vraag uw arts voor een verwijzing naar een natuurgeneeskundige arts die gespecialiseerd is in de homeopathie of een homeopathisch specialist. Sommige grotere medische voorzieningen hebben alternatieve genezers op het personeel of binnen hun gezondheid netwerk. Zo niet, dan kan een health food winkel in staat om u een aantal namen te geven.

remedies

De hypofyse is verantwoordelijk voor de bijnieren. Wanneer de bijnieren gestrest als gevolg van chronische ziekte of stress-geïnduceerde verhoogde cortisol, gaan ze in bijnier vermoeidheid. Homeopathische behandeling van de ziekte van Cushing beoogt de hoeveelheid cortisol door de bijnieren verlagen. Homeopathische middelen kunnen worden gebruikt om de bijnieren versterken en bouwen ze terug. Volgens Alexander Mostovoy, een homeopathisch arts en gezondheid schrijver voor Canada's Vitality tijdschrift, worden homeopathische geneesmiddelen voorgeschreven op individuele basis, op maat van uw symptomen. Mostovoy zegt een aantal homeopathische middelen helpen bij het verbeteren symptomen: de meest gebruikte zijn Argentum nitricum, Kalium Phosphoricum en Gelsemium.

effecten

Ziekteverschijnselen Cushing zijn: zwakte en beven. Benadrukte bijnieren kan intermitterende periodes van zwakte te produceren in uw dagelijks leven. Op sommige momenten kan zwakte zo ernstig dat het voorkomt dat u van het uitvoeren van dagelijkse activiteiten, zoals aankleden of het heffen van een glas water te zijn. Patiënten met dit patroon van de bijnier dysfunctie worden vaak prikkelbaar, angstig en depressief. Als u deze symptomen heeft, Argentum nitricum is de aanbevolen behandeling.

Als uw symptomen zijn nervositeit, overgevoeligheid en prikkelbaarheid, kunt u profiteren van Kalium phosphoricum. Patiënten met deze symptomen klagen vaak niet kunnen omgaan met het leven. Ze zijn gemakkelijk opgeschrikt, voelen zich vaak een naderende gevoel van onheil, hebben problemen met het geheugen en kan moeite hebben met concentreren.

Bij de ziekte van Cushing belemmert bijnier functie tot op het punt van het veroorzaken van trage pols, zwakke spieren, duizeligheid en vermoeidheid - welke patiënten klagen vaak slechter bij vochtig en koud weer - de homeopathische keuze is Gelsemium. Mensen met deze symptomen kunnen apathisch over hun ziekte en de voorkeur geven isolement.

Deze middelen ondersteunen de bijnier, verbetering adrenale functie en vermindering van de hoeveelheid cortisol vrijgegeven. Gebruikt als een integrale aanpak voor de behandeling van de ziekte van Cushing, kunnen ze helpen verlichten van de symptomen en de snelheid hersteltijd.