Wat is de glycemische index van Bosbessen?

Wat is de glycemische index van Bosbessen?

Met obesitas een groeiend probleem in de Verenigde Staten, veel mensen wenden zich tot speciale technieken te handhaven of gewicht te verliezen. Overtollig lichaamsvet is een risicofactor voor type 2 diabetes. De American Diabetes Association schat dat meer dan 8 procent van de Amerikaanse bevolking had diabetes vanaf januari 2011. De glycemische index, een instrument van oudsher gebruikt voor de behandeling van diabetes, wordt ook steeds vaker gebruikt als een manier voor nondiabetics om naar te kijken suiker inname. In tegenstelling tot andere voedingsmiddelen met een hoog suikergehalte, bosbessen scoren laag op de glycemische index.

-Sugar Coated glycemische index

In diabetes, kan te veel suiker glucose (bloedsuiker) te verhogen, en het eten van te veel van het zoete dingen kan leiden tot een verhoogde consumptie calorie in alle groepen. Voedingsmiddelen worden beoordeeld op de glycemische index (GI) op basis van koolhydraten en hoeveel invloed ze hebben op de bloedsuikerspiegel. Rankings variëren op een schaal van nul tot 100. Sommige hele granen en andere complexe koolhydraten zijn laag op de schaal, want ze hebben weinig invloed op de bloedsuikerspiegel en worden verondersteld om gezonder. Maar het is belangrijk om te overwegen dat sommige vetrijke voedingsmiddelen hebben een lage glycemische ratings, maar zijn niet per se gezond voor je.

Bosbessen op de GI Rescue

Bosbessen zijn laag op de glycemische index, die de antioxidant-rijk voedsel een goede keuze voor lijners maakt. BL Publications merkt op dat de verse bessen hebben een GI van 40. Niet alleen bosbessen dragen een verminderd risico van het verhogen van glucose, maar ze bieden ook tal van voedingskundige voordelen. Bosbessen een natuurlijke bron van kalium tot natrium bloed, en calcium reguleren. Ze zijn ook rijk aan de antioxidant vitamines C en E. Ook hun hoge vezelgehalte zorgt ervoor dat je langer vol.

Berry Goede Bronnen

Bosbessen zijn op hun hoogseizoen in juli. De Academie voor Voeding en Diëtetiek beveelt kiezen bessen die droog en stevig met gladde skins zijn. Blauwe plekken en verkleuring wijst op bederf. Organische bosbessen zijn beschikbaar rond dezelfde tijd van het jaar. Of u nu kiezen voor biologische of niet, zorg ervoor dat je de bessen grondig voorafgaand aan het gebruik om door voedsel overgedragen ziekten te voorkomen spoelen. Als verse bosbessen niet beschikbaar zijn, overweeg dan bevroren versies. Bevroren bosbessen zonder toegevoegde suikers hebben dezelfde voedingswaarde componenten zoals verse bessen in het produceren gangpad.

Balanceren Uw Bosbessen

Met alle van de voedingswaarde van bosbessen, is het geen wonder waarom dit is een go-to voedsel onder lijners op zoek naar een lage GI keuzes. Als geen voedsel, maar het is mogelijk om te veel van het goede eten. Overweeg 1 kop bosbessen op een tijd om een ​​van je dagelijkse groente- en eisen te voldoen. Bosbessen geen belangrijke bron van eiwitten, die een noodzakelijke essentiële voedingsstof voor immuunsysteem, vochtbalans en hormonale regulatie. Overweeg het toevoegen van bosbessen aan eiwitrijke quinoa voor het ontbijt, of gebruik ze om boven volkoren wafels voor speciale gelegenheden. Als je diabetes hebt, kan bosbessen slechts een gezondere manier van blussen uw zoete tand te zijn.