Wat is de beste manier om calorieën Fast Burn?

Hoewel er geen quick fix permanent gewichtsverlies kan zijn, is het mogelijk om sneller calorieën verbranden. Gewichtsverlies zal gebeuren wanneer je meer dan je verbruikt branden. Er is een verschil tussen het branden van een veel calorieën en snel verbranden van calorieën, maar een aantal kneepjes van het vak kan beide doen op hetzelfde moment.

Hoe calorieën worden verbrand

Een calorie is een eenheid van energie en voedsel biedt calorieën. Als u meer dan je lichaam nodig heeft te eten, het is opgeslagen als vet. Het verbranden van calorieën betekent alleen dat je met behulp van de energie-inhoud van voedsel en dranken. Hoe hoger uw hartslag en hoe langer het wordt verhoogd betekent dat hoe meer calorieën je kunt branden. Calorieën worden verbrand in talloze manieren, van ademhaling, tot kauwen, van wandelen tot het opheffen van gewichten.

Burn Calorieën Fast

Als je geen tijd hebt in uw planning moeten trainen in de sportschool voor een uur en een half, het verhogen van uw intensiteit zal meer calorieën te verbranden sneller. Om dit te doen, moet u uit te werken tussen de 60 en 80 procent van uw doelgroep hartslag.

Als gewichtheffen, neem een ​​kortere rust (dit zal ook helpen als je ingedrukt bent naar tijd) tussen de sets. De kortere tijd je laat je spieren om te rusten, hoe meer calorieën ze verbranden. Dit werkt ook als je aan het doen bent een cardio workout met tussenpozen; de kortere rusttijden, hoe meer calorieën je verbrandt in een korte tijd.

Meer calorieën verbranden

Het branden van een veel calorieën heeft de neiging om de hand-in-hand met het verbranden van calorieën snel gaan. Dit is niet het geval is, echter, als u tijdens het wandelen of joggen langzaam voor een lange periode van tijd. Het zal heel wat calorieën te verbranden, maar het zal langer duren, omdat het langer duurt voordat uw hartslag naar de vetverbranding niveau.

Gewichtheffen is een andere manier om veel calorieën omdat niet alleen bent u ze te verbranden tijdens een training, blijft u om ze te verbranden als je eenmaal in rust verbranden. Het kost meer energie om spiermassa dan vet, waardoor de slankere je bent betekent onderhouden, hoe sneller je metabolisme is.