Wat is de behandeling voor gewrichtspijn?

Gewrichtspijn kan afbreuk gewricht in het menselijk lichaam, maar gebeurt meestal in grote gewichtdragende gewrichten: knieën, de heupen en de enkels. Ongeacht de locatie, kan pijn in de gewrichten ernstig belemmeren leven functie en de algehele mobiliteit. Echter, er zijn behandelmogelijkheden beschikbaar voor pijn in de gewrichten; een bespreking van deze volgt.

Rest

Rusten een pijnlijke, pijnlijke gewricht is een effectieve vorm van pijn in de gewrichten behandeling. Vele malen gewrichtspijn, al dan niet veroorzaakt door artritis, bursitis of een andere vorm van joint-gerelateerde ziekte, wordt nog verergerd door fysieke verplaatsing van het gewricht, in het bijzonder hoge stress / high-impact beweging. Vermijd dit soort werkzaamheden en rust scharnieren en zoveel mogelijk als pijn.

Warmte

De toepassing van warmte (meestal via een verwarmingselement) tot een pijnlijke gewricht kan zeer effectief in het verminderen van pijn en het vergroten van de gezamenlijke functie en mobiliteit. Vele malen de spieren en zachte weefsels rondom het gebied kan vernauwd en strak geworden, toenemende pijn. Van warmte aan het specifieke gebied kan ontspannen de spieren en zachte weefsels.

Pijnstillers

Diverse soorten pijnstillers, waaronder NSAIDs (niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen), zijn beschikbaar voor de behandeling gewrichtspijn, zowel over-the-counter en recept sterkte. Deze types van medicijnen helpen om zwelling en irritatie verminderen.

joint Injecties

Gezamenlijke injecties worden routinematig uitgevoerd op zeer pijnlijke en / of beschadigde gewrichten die onvoldoende wordt minder invasieve behandelingen reageren. Een typische gezamenlijke injectie omvat de plaatsing van een steroïde, typisch een cortisone-gebaseerde steroïden, direct in het gewrichtskapsel, die helpt bij het verlichten van pijn en ontsteking in het gewricht.

gewrichtsvervanging

Gewrichtsvervanging wordt gewoonlijk uitgevoerd wanneer gewrichten te beschadigd en / of pijn als gevolg van een verwonding en / of ziekte. Gewrichtsvervangende operatie heeft betrekking op de vervanging van een lichaam gezamenlijk met een kunstmatige, of prothese, joint dat de gezamenlijke functie herstelt en elimineert pijn.