Wat is de behandeling voor een Compressed Disc in Neck?

Wat is de behandeling voor een Compressed Disc in Neck?


Nek of cervicale disc compressie treedt op wanneer een schijf uitstulpingen of raakt hernia, waardoor de druk op de spinale zenuwen in de nek, waardoor nek of bovenrug pijn of zelfs een verlies van gevoel. Behandeling, die disc compressie kan omkeren, omvat meestal rust, immobilisatie, medicatie, ijs, hitte en lichaamsbeweging.

geneesmiddel

Anti-inflammatoire geneesmiddelen zoals ibuprofen verlichten initiële pijn en ontsteking, volgens Spine-Health.com. Voor meer ernstige symptomen, kan je arts orale steroïden voorschrijven.

Rest

Voor cervicale disc compressie veroorzaakt door een hernia of andere voorwaarden, kan uw arts rust en / of tractie aanbevelen, meldt EverettClinic.com.

Warm koud

Gebruik ijs gedurende 10 tot 15 minuten om 2:58 uur helpt de ontsteking en pijn. Verwarming pads kunnen ook effectief zijn als het gebruikt wordt tussen de 15 en 20 minuten, zegt MayfieldClinic.com.

Oefening

Neck oefeningen stimuleren de doorbloeding zodra de zwelling en pijn verdwenen zijn, het verhogen van de flexibiliteit en het versterken van de nek en de aangrenzende spieren. Dit zal de stabiliteit in de nekwervels verbeteren, meldt de Mayfield Clinic, en verlichten de druk op de gecomprimeerde disc.

Tijdsspanne

Volgens de Mayfield Clinic, met de juiste behandeling, een gecomprimeerd cervicale schijf uit hernia of andere aandoening geneest meestal vier tot zes weken.