Wat is de Bed Bug Smell?

Wat is de Bed Bug Smell?


Bed bugs leiden in het algemeen een nachtelijke leven, geven terwijl hun menselijke gastheren sluimeren. Echter, als bedwantsen teisteren het huis van een derde werknemer in ploegendienst, zullen ze hun voedingsschema met de gastheer slaap schema te coördineren.

Voeden

Bed bug parasieten voeden met menselijk bloed, het invullen van een enkele bloedmaaltijd in ongeveer vijf tot 10 minuten. Deze intermitterende feeders vaak te voeden, te verplaatsen naar een andere plek en opnieuw te voeden. Drie beten op een rij is een kenmerk van insectenbeten of bed bug huiduitslag. Omdat de beten pijnloos worden toegediend, de gastheer beseft zelden de beten er pas veel later.

gewoontes

Bed bugs volgen hun gastheren van kamer naar kamer om een ​​bloedmaaltijd te beveiligen. Tijdens niet-voeding periodes, ze verstoppen in scheuren en spleten in de buurt van de gastheer. Bed bugs worden aangetrokken door voorwerpen van hout, papier producten en doek.

Geur

Bedwantsen stralen een onaangename, zoete, muffe geur in zwaar geteisterd kamers. De geur is vaak het sterkst onder het hoofdeinde en matras, en er wordt gezegd dat de geur van rotte frambozen en beschimmeld schoenen lijken.