Wat is Colon ziekte?

Colon problemen kunnen variƫren van ongemakkelijke darmklachten zoals krampen en winderigheid gevaarlijke ziekten zoals darmkanker. In ernstige gevallen moet een arts een buis te sturen in de dikke darm te onderzoeken.

Dikke darm

Dit deel van het lichaam waar de afvalstoffen worden gestuurd om te worden verwijderd uit het lichaam. De dikke darm is ook bekend als de dikke darm en de darmen.

types

Soorten colon ziekten colorectaalkanker, colonpoliepen, ulceratieve colitis, diverticulitis en prikkelbare darmsyndroom.

Diagnose

Colon ziekten worden gediagnosticeerd met een colonoscopie, die het inbrengen van een lange buis die de colon voor problemen controleert omvat.

Behandeling

Milde gevallen van colon ziekten worden vaak behandeld met laxeermiddelen. Ernstiger colon ziekten worden behandeld door middel van een operatie. Alternatieve gezondheidszorg specialisten adviseren dat colon hydrotherapie worden uitgevoerd om de dikke darm gezond te houden.

Colon Health

Colons worden gezond gehouden door de consumptie van probiotica, vezels en water. Antioxidanten ook helpen voorkomen dat zich colonkanker.