Wat is Amorphophallus Konjac?

Wat is Amorphophallus Konjac?


Amorphophallus konjac is een grote, meerjarige exotische Aziatische plant. Het groeit één langgerekte centrum wel een knol en een enkele grote blad die rond het. De knol is het deel van de plant die gebruikt wordt, evenals de knol, die gewoonlijk de konnyaku aardappel wordt genoemd. Glucomannan is de wetenschappelijke naam, en de andere veel voorkomende namen zijn konjac mannan, tong duivel, konjac, olifant-voet yam, slang planten en Konnyaku.

Betekenis

Amorphophallus konjac vormt een geleiachtige massa indien gemengd met water. Wanneer ingenomen, het lichaam niet verteren Amorphophallus konjac. Integendeel, de gelatineuze massa zich door het spijsverteringssysteem, het stimuleren van de peristaltiek van de maag en de darmen. De massa grijpt ook stoffen langs het spijsverteringskanaal als het door het spijsverteringskanaal beweegt. Deze eigenschap is de reden waarom Amorphophallus konjac vaak wordt gebruikt als een natuurlijk laxeermiddel.

Functie

Amorphophallus konjac fungeert als een dieet steun die veel voordelen heeft. De mogelijkheid te zwellen wanneer gemengd met water in staat stelt om de maag te vullen. Ook beweegt door het spijsverteringssysteem heel langzaam, waardoor de eetlust tevreden voor een langere periode. Deze eigenschap van Amorphophallus konjac is nuttig bij de behandeling van obesitas. Als onderdeel van een plan van het gewichtsverlies, in combinatie met beweging en het drinken van veel water kan helpen bij de behandeling van obesitas.

effecten

Amorphophallus konjac heeft een effect op diabetes ook. Haar vermogen om te bewegen door het spijsverteringskanaal vertraagt ​​heel langzaam ook naar beneden opname van koolhydraten. Deze vertraagde absorptie wordt de bloedsuikerspiegel op een gematigd niveau te houden. Amorphophallus konjac treedt ook op te vangen voedsel en afvalresten als het door het spijsverteringskanaal beweegt. Deze interne schrobben opent de poriën langs het spijsverteringskanaal, die op zijn beurt verhoogt de opname. Het regelt ook de absorptie. Haar aanwezigheid kan ook stoffen die gemakkelijk zodanig worden geabsorbeerd als overtollige galzuren blokkeren. De spijsvertering regelgeving kwaliteit van de Amorphophallus konjac maakt het een natuurlijke, alternatief middel bij de behandeling en regulering van diabetes en hoge cholesterol.

overwegingen

Amorphophallus konjac wordt vaak gebruikt in de Aziatische keuken. De knollen kunnen worden bereid zoals aardappelschotels, en ze zijn ook gemaakt in granen en Aziatische noedels. Het kan ook worden gemaakt in een bloem en als een voedselverdikkingsmiddel. De natuurlijke suiker kan worden gewonnen en is een ideale natuurlijke suikervervanger. Snoepjes zijn zelfs gemaakt van het.

Amorphophallus konjac wordt ook gebruikt als een conserveermiddel en een verdikkingsmiddel en uitvoering agent in farmaceutische producten. In cosmetica wordt het gebruikt om body te geven aan diverse schoonheidsproducten. Het wordt ook gebruikt bij wondbehandeling als een beschermende laag die de huid niet irriteren.

voordelen

Amorphophallus konjac is een gezonde voeding stof, ook al is het onverteerbaar. Het is een alkalische voeding dat verschillende voedingsstoffen verschaft aan het lichaam. Het bevat water, eiwitten, koolhydraten, lipiden, natrium, kalium, magnesium, ijzer, fosfor, koper, zink, vitamine A, vitamine E, vitamine D, vitamine B1, vitamine B2, vitamine B6, vitamine B12, vitamine C, pantothenaat, niacine, vetzuren, foliumzuur en voedingsvezels.

Waarschuwing

Amorphophallus konjac moet worden geconsumeerd met ten minste 8 liter water aan de slokdarm verstopping te voorkomen.

Amorphophallus konjac is niet verteerbaar, in plaats van het is gewoon een vezelachtige stof die door het spijsverteringskanaal passeert. Voorzichtigheid moet worden genomen bij gebruik voor kinderen. Het is ook aanbevolen voor een vrouw Amorphophallus konjac niet te nemen als ze borstvoeding geeft of zwanger.

Mensen met diabetes moeten voorkomen dat Amorphophallus konjac vaak. Er is de mogelijkheid van het verlagen van de bloedsuikerspiegel tot gevaarlijke niveaus van langdurig gebruik. Hoewel Amorphophallus konjac is een natuurlijke stof, het heeft onder toezicht van een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg te worden toegediend.

Amorphophallus konjac vormt een dik en slijmerig gel wanneer gemengd met vloeistoffen en geconsumeerd. Dit kan essentiële geneesmiddelen en de opname van voedingsstoffen te blokkeren, dus wacht twee uur voor en na het verbruiken van Amorphophallus konjac om medicijnen te nemen.

Het is niet aan te raden om Amorphophallus konjac te nemen met de volgende kruiden omdat ze allemaal fungeren als natuurlijke middelen die ook de bloedsuikerspiegel kan verlagen. Vermijd het te combineren met kruiden zoals kudzu, gember, eleuthero, Panax ginseng, en fenegriek.