Wat heb je nodig voor Cheer Camp?

Wat heb je nodig voor Cheer Camp?


Cheer camping biedt meisjes de kans om zelfvertrouwen op te bouwen. Meisjes leren hoe om te werken als een team, terwijl het versterken van hun sociale vaardigheden. Deel uitmaken van een team cheer wijst ook op het belang van een coöperatieve en positieve houding. Vermijd haasten om in te pakken door het maken van een noodzakelijke kleding lijst voorafgaand aan uw vertrekdatum. Controleer bij het kamp counselors en coaches of er een uniform vereist is.

Formele kledij

Toon uw coaches en teamgenoten dat je klaar bent om te werken en om een ​​sfeer dat is team-gericht door aankomen op cheer kamp aantrekken van de juiste kleding vast te stellen zijn. Indien is aangekondigd dat alle aanwezigen een uniform zal dragen, pak het dan. Verschillende kampen vereisen verschillende stukken; Echter, de meeste vragen dat de meisjes op zijn minst dragen dezelfde kleur. Beschikbare toepassing kledingstukken onder rokjes, shorts en skorts voor de bodem en een polo of T-shirt op de top. Tank tops en sweatshirt-stijl hooded tops zijn ook gesuggereerd.

Vrijetijdskleding

Sommige kampen zijn meer casual door de natuur en hebben daardoor minder strenge eisen voor je outfit. Geschikte opties voor dit type instelling onder loszittende shorts of shorts speciaal gemaakt voor gejuich. Een comfortabele, lichtgewicht, effen kleur overhemd dat je het niet erg vuil is noodzakelijk. Tennisschoenen moeten worden gebroken om te voorkomen blaarvorming terwijl op je voeten de hele dag. Draag dunne stof sokken om zweten te voorkomen.

ideeën

Maak indruk op uw coaches en nieuwe vrienden te inspireren door aankomen op cheer kamp klaar om ideeën over teamgeest en specifieke fysieke ideeën om het gejuich begeleiden delen. Als je al bekend bent met specifieke gejuich en gezang, vervolgens op het juiste moment suggereren een of twee opties om een ​​coach of een enkele vriend cheerleader. Als je eenmaal hebt gemeten dat uw suggestie is goed ontvangen, vragen of u het juichen kunt uitvoeren of aankondigen van de chant voor de hele groep.

Een positieve houding

Voordat je je ouders te overtuigen om u zich aanmeldt voor juichen kamp, ​​is het handig om een ​​korte babbel met jezelf te hebben en om eerlijk te zijn over je verwachtingen. Een positieve houding zal u helpen gemakkelijk en snel te blinken uit in het leren van nieuwe gejuich en gezang. Als de eerste en tweede dag passeren en druk om nieuwe routines mounts knie te krijgen, zal de juiste houding zorgen ervoor dat u gericht op wat er moet krijgen volbracht te blijven. Laat je van plan bent om elke uitdaging aan door te blijven vastberaden om te horen en te begrijpen wat er in het kamp aan u worden getransporteerd.