Wat granen zijn gemaakt van Haver?

Wat granen zijn gemaakt van Haver?

Haver is een low-calorie, vezelrijk graan dat gezonde antioxidante effecten, bescherming tegen hart-en diabetische aandoeningen, en zelfs --- potentieel biedt - bescherming tegen kanker. Haver is gemakkelijk om te koken op hun eigen en kan worden toegevoegd aan veel gebakken producten, maar ze zijn ook gemakkelijk te vinden in kant-en-klare ontbijtgranen, van alledaagse haver Os tot meer ongebruikelijke opties.

Havermout

Beter bekend als het belangrijkste ingrediënt van instant havermout pakketten, havermout zijn de vlakte, pure haver granen die worden gepeld na het branden. Naast de onmiddellijke pakketten, havermout zijn verkrijgbaar in vaten van quick-cooking, slow-cooking en Ierse of staal gesneden rassen. Makkelijk granen recepten voor deze vormen van haver zijn beschikbaar voor slow cooker, kookplaat en zelfs gebruik in de magnetron. Havermout granen mag een veilige optie voor mensen die gluten te vermijden, omdat haver een kern die deze tarweproteïne bevat, hoewel kruisbesmetting is mogelijk wanneer ze samen worden gekweekt.

muesli granen

Hoewel haver zijn niet noodzakelijk de meest opvallende ingrediënt in muesli-type ontbijtgranen, worden ze opgenomen in een groot aantal multi-grain boxed granen, zoals honing Bossen van Haver, Kashi havervlokken en Blueberry Clusters, die gemalen haver in de vlokken haver bevat en rolde in de clusters en Cascadian Farms Vanilla Almond haver Crunch. Haver in muesli granen zijn vaak gecombineerd met noten, bessen en zelfs yoghurt clusters voor graan vol van smaak en gezondheid vormen.

Quaker Oats

General Mills Cheerios en soortgelijke O-vormige granen uit onafhankelijke kruideniers zoals Trader Joe's zijn gemakkelijk te herkennen als granen gemaakt van haver. Omgekeerd, de Quaker Oats bedrijf maakt talloze granen waarvoor haver als primaire graan is minder voor de hand. Quaker Life ontbijtgranen, hoewel de vorm van meer versnipperd tarwe of Chex granen, is gemaakt van haver, en Quaker formuleert ook een pannenkoek mix waarvan de primaire graan haver. Deze onverwachte bronnen van haver in graan complimenteren de typische haver granen zoals Quaker Oatmeal Squares.