Wat goed is voor indigestie?

Indigestie - pijn of een branderig gevoel in de borst na een maaltijd - meestal het gevolg van het eten van te veel eten, het eten van te snel of het eten van bepaalde voedingsmiddelen die het spijsverteringskanaal irriteren. Het vermijden van voedingsmiddelen die de spijsvertering kan veroorzaken, waardoor veranderingen in levensstijl en eetgewoonten en begrijpen welke behandelingen kunnen helpen zijn belangrijke overwegingen.

Voedingsmiddelen te vermijden

Veel voedingsmiddelen kunnen leiden tot indigestie en het vermijden van hen is een belangrijke manier van behandelen van indigestie. Kruidige voedingsmiddelen, vette voedingsmiddelen, voedingsmiddelen met veel zuur (zoals tomaten) en dranken met coffeïne kunnen indigestie. Verminderen of te elimineren uit je dieet.

Lifestyle & Eating Wijzigingen

Klare maaltijden langzaam. Praat niet tijdens het eten. Drink dranken na een maaltijd, niet terwijl je eet. Verminder de stress in je leven, en minder alcohol of tabak gebruiken. Geen strakke kleding die de maag wordt ook geassocieerd met indigestie vernauwt niet dragen. Ga niet sporten met een volle maag of liggen direct na het eten.

behandelingen

Wanneer het denken over behandelingen voor indigestie, het belangrijkste doel is om de maag te kalmeren. Pepermunt, kamille of gemberthee zijn klassieke remedies voor indigestie. Huisremedie bronnen suggereren artisjok-extract om de symptomen te verlichten. Een aantal studies hebben aangetoond dat het gebruik van probiotica, nuttige bacteri├źn die gewoonlijk in het spijsverteringskanaal leven, de symptomen van indigestie helpen. Probiotica zijn verkrijgbaar in zuivelproducten zoals yoghurt of in capsulevorm.