Wat Foods Terwijl op Percocet Eat

Wat Foods Terwijl op Percocet Eat

Percocet is een recept medicatie bestaat uit twee werkzame bestanddelen, de narcotische pijnstiller oxycodone, plus paracetamol, die ook bekend staat als Tylenol. Constipatie is een veel voorkomende bijwerking van deze medicatie. Het eten van een vezelrijk dieet en het vermijden van uitdroging kunnen symptomen van constipatie te verlichten, volgens de National Digestive Diseases Information Clearinghouse. Altijd spreken met uw arts voordat u begint met een nieuwe behandeling of dieet.

High-Water Foods

Hoewel je niet in staat om te voorkomen of te genezen constipatie misschien wel gewoon door het verhogen van uw inname van vloeistoffen, het vermijden van uitdroging kan enige verlichting bieden. Het drinken van water en sap en het vermijden van cafeïnehoudende dranken zijn sure-fire manieren om het risico op uitdroging te verminderen. Een andere optie is om voedsel met een hoog watergehalte kiezen. Bepaalde groenten en fruit af te leiden meer dan 90 procent van hun gewicht uit het water. Hiervan zijn broccoli en bloemkool, behalve de plantaardige vruchten komkommer, tomaten en paprika.

Bessen

Fiber, uitsluitend in plantaardige voedingsmiddelen, verbetert de darmtransit en regelmatigheid door het toevoegen van bulk aan uw ontlasting, helpt om constipatie te verlichten. Bessen behoren tot de beste bronnen van vezels, niemand meer dan frambozen. Een kopje van deze zoete lekkernijen bevat 8 gram vezels, bijna een derde van de dagelijkse aanbevolen inname van vezels van 25 g / dag, als je een vrouw bent. Men moet proberen voor 38 g / dag. Andere bessen, zoals aardbeien en veenbessen, zijn zeer goede bronnen van vezels.

Bonen

Beans, waaronder Fava, nier, kikkererwten en pinto, worden vaak aangeprezen om hun indrukwekkende voedingswaarde. Naast het feit dat veel eiwitten en mineralen mangaan en molybdeen, bonen vezelrijke voedingsmiddelen die kunnen helpen om constipatie te verlichten. Een portie bruine bonen, gelijk aan 177 g, bevat 11 g voedingsvezels. Een groot deel van de vezel die bonen is de oplosbare vorm, die water absorbeert, dus als feesten op bonen, zorg ervoor dat u voldoende te hydrateren.