Wat eet je na inductie op Low Carb Diets?

"Inductie" is een term die wordt gebruikt om de eerste fase van het Atkins-dieet, een van 's werelds meest populaire low-carb dieet te beschrijven. Het doel van de inductiefase is om het lichaam trainen om vet in plaats van koolhydraten verbranden voor energie. Inductie, die twee weken duurt, is de meest restrictieve deel van een low-carb dieet, omdat de totale carburatoren toegestaan ​​zijn zeer laag. Na de inductie fase worden lijners toegestaan ​​om koolhydraten langzaam opnieuw totdat ze een evenwicht niveau waar ze niet meer gewicht verliezen te bereiken.

UIL

In het Atkins-dieet, is de fase na inductie genoemd lopende gewichtsverlies of OWL. Tijdens de inductie, werden de totale netto koolhydraten Dieter's beperkt tot 20 per dag. Voor de eerste week van UIL, wordt dit maximum verhoogd tot 25 gram per dag. Hoewel de nieuwe voedingsmiddelen worden toegevoegd aan de lijst van degenen die zijn toegestaan, mager vlees en andere eiwitrijke voedingsmiddelen blijven het hoofdbestanddeel van het dieet voor het grootste deel van deze tweede fase.

The Power of Five

Elke week van de tweede fase dieet ziet een verhoging van de hoeveelheid koolhydraten toegestaan ​​per dag stijging met vijf. De nieuwe lijst van toelaatbare voedingsmiddelen wordt georganiseerd in porties met vijf gram koolhydraten. Dit maakt het gemakkelijk voor een dieter om gewoon een van de nieuwe levensmiddelen in de aanbevolen portie toe te voegen aan een dag intake en binnen de grenzen van het plan blijven. In het Atkins-dieet, wordt dit aangeduid als de Power of Five.

Aanbevolen Porties

De nieuwe voedingsmiddelen die zijn toegestaan ​​in de tweede fase zijn gegroepeerd per type: zuivel, noten en zaden, sap en fruit. Vijf ounces van mozzarella kaas, 30 amandelen, een kwart kopje aardbeien en een kwart kopje citroensap bevatten alle ongeveer vijf gram koolhydraten. Tijdens de eerste week van OWL, kan een dieter één van deze aanbevolen porties toe te voegen aan wat ze aten per dag tijdens de inductie. In de tweede week kunnen ze twee porties toe te voegen, in de derde drie porties en zo verder tot ze niet meer gewicht verliezen.