Wat drankjes bevatten geen Citric Acid?

Wat drankjes bevatten geen Citric Acid?

Het vermijden van voedingsmiddelen, dranken of huishoudelijke producten die citroenzuur bevatten, is geen gemakkelijke taak. Citroenzuur is een organisch zuur dat wordt gebruikt als conserveermiddel en smaakstoffen voor voedsel en dranken en in veel huishoudelijke goederen, zoals shampoos, reinigingsmiddelen en wasmiddelen. Mensen met een citroenzuur allergie dienen dit soort producten te voorkomen. Hoewel veel drank op de markt bevatten citroenzuur, sommige zijn vrij van deze zwak organisch zuur.

Groene thee

De meeste soorten van pure, natuurlijke groene thee bevat geen toegevoegde citroenzuur, volgens de website Green-Tea-Expert. Echter, speciale rassen van groene thee --- zoals citroensmaak --- bevatten toegevoegd citroenzuur, dus het is belangrijk om de voedingswaarde etiket te controleren in dit geval.

Root Beer

Sommige rassen van wortel bier niet citroenzuur, zoals Mok Root Beer bevatten, volgens de website LiveScience. Dit geldt niet voor alle wortel bier merken, zoals Barq's Root Beer. Over het algemeen, de pH-niveau van de wortel bier is een van de minst zuur in vergelijking met andere populaire vormen van soda, volgens een studie uitgevoerd door de Academie voor Algemeen Tandheelkunde en gepubliceerd in het tijdschrift Algemene tandheelkunde.

Puur water

Zuiver water --- niet gearomatiseerd rassen --- bevat geen citroenzuur. Het is ook een essentiƫle component voor een goede gezondheid, zodat je drankje keuze vaker wel dan niet moet. Gearomatiseerd water bevatten citroenzuur voor smaakstoffen doeleinden.

Blueberry Smoothie

Een zelfgemaakte bosbessen smoothie, of bevroren drank, is een gezonde en verfrissende drank die kan worden getolereerd door mensen met een citroenzuur allergie. Bosbessen zijn een van de enige soorten bessen die vrij zijn van citroenzuur zijn volgens volgens Citric Acid intolerantie website Vicky Clarke's.

Bier

Vele soorten van licht en gewoon bier bevatten geen citroenzuur, volgens tests uitgevoerd door de Food Standards Australia New Zealand website. Dit kan niet waar zijn; Echter, voor soorten bier dat citroen, sinaasappel of andere citrus aroma bevatten.

Rode wijn

De gezondheidsvoordelen van rode wijn zijn goed gedocumenteerd. Bijvoorbeeld, een studie uitgevoerd door het National Cancer Institute gevonden dat de antioxidanten in rode wijn de ontwikkeling van bepaalde soorten kanker kunnen vertragen. Veel soorten van rode wijn ook geen citroenzuur bevatten, volgens tests uitgevoerd door de Food Standards Australia New Zealand website.

Cola

Bepaalde soorten cola frisdrank, zoals Coca-Cola, geen citroenzuur bevatten, volgens onderzoek uitgevoerd door de Food Standards Australia New Zealand website. Echter, hetzelfde kan niet gezegd worden Pepsi, dat wel bevatten kleine hoeveelheden van het organische zuur.