Wat draag je naar Hot Yoga Classes?

Wat draag je naar Hot Yoga Classes?

Beoefenaars van hot yoga of Bikram yoga, gebruik maken van een ruimte tot 104 graden F verwarmd, dus kom om lessen voorbereid te zweten. Je moet langs veel water voor hydratatie tot stand te brengen en gepaste kleding voor de training. Hot yoga lessen duren meestal tot 90 minuten, dus het is beter om meer huid blootgesteld dan overdressed aan te komen vertrekken. Hete yoga is gebaseerd op het idee dat warme spieren flexibeler. Je moet kleding die beweegt met u zonder zich te bemoeien met of afleiden van uw yoga vorm en techniek te dragen.

Vrouw

Kies ademende stof, maar kleden naar beneden, zodat je huid haar werk kan doen door het reguleren van je lichaamstemperatuur. Vermijd kleding die beweging en katoen dat absorbeert en houdt vocht beperkt. Bikram Yoga Portsmouth raadt vrouwen dragen kleding speciaal ontworpen voor hot yoga, of het uitvoeren van kleding gemaakt van Dri-geweven stof. Vrouwen beoefenen van yoga heet dragen vaak workout shorts en een tank top of sport top. Houd in gedachten dat je kleding is waarschijnlijk worden geweekt tegen de tijd dat de klasse is voorbij, dus alles wat wordt doorzichtig als het nat te vermijden.

Mannen

Zwembroek of hardlopen shorts maken goede keuzes voor mannen in hete yogalessen. Als u ervoor kiest om een ​​top te dragen, blijf weg van katoen en kies T-shirts of tanks, gemaakt van ademende stof. Experimenteer met uw opties om te zien wat kleding keuzes het beste werken. De beste opties hoeft u niet af te leiden of in de weg tijdens de les.

Oefenrondje

Als je nieuw hot yoga, overweeg dan het bijwonen van uw eerste klas als waarnemer. Dit geeft u de gelegenheid om te zien wat andere yoga studenten het meest comfortabel om te dragen, en je krijgt ook een gevoel voor wat te verwachten met betrekking tot de intensiteit en de temperatuur. Als u ervoor kiest om deel te nemen tijdens uw eerste bezoek, breng een yogamat, een badstof handdoek, veel water en zijn adequaat gekleed voor de training. Laat de instructeur weet dat je een beginner bent, en vragen om tips over het wijzigen poses aan uw vermogen niveau, wanneer je pauzes te nemen en hoe ervoor te zorgen dat je verblijf goed gehydrateerd.

overwegingen

Houd je haren trok en uit je gezicht, maar ook uit de buurt van je nek, indien mogelijk. Als je lang haar hebt, draag een hoge paardenstaart dus het zal niet in de weg tijdens de vloer poses op je rug. Hydrateren onmiddellijk als u symptomen van uitdroging, zoals droge mond en huid, hoofdpijn, duizeligheid, dorst en vermoeidheid ervaren. Als uw symptomen zijn extreme dorst en verwarring, een arts raadplegen.