Wat doet Hair Lotion doen?

Wat doet Hair Lotion doen?

Er lijkt een product voor elke haarverzorging crisis. Met zo veel keuzes beschikbaar is, kunnen de functies en voordelen van al deze producten verwarrend zijn. Als u hydratatie en een kleine hoeveelheid van hold nodig heeft, kan haarlotion precies het juiste product voor u.

Functie

Net zoals bodylotions vocht vergrendelen in de huid, haren lotions hydrateren strengen. Dit is gunstig als je haar bijzonder droog is, of als u op zoek bent naar bescherming voordat buitenshuis. Bepaalde merken maken formules ontworpen voor fijn, medium en dik haar. Haarlotion biedt een kleinschalig houvast zonder de stijfheid van de gel - Dit is ideaal voor het definiëren strengen, of zij golvend, krullend of recht.

ingrediënten

Gels krijgen hun uithoudingsvermogen met behulp van alcohol. Zoals alcohol verdampt, wordt de stijl op zijn plaats gehouden. Haar lotions, aan de andere kant, zijn alcohol-vrij, zodat je niet eindigen met een harde finish. In plaats daarvan, lotions voor het haar zijn crème op basis van olie. Sommige formules zijn ook doordrenkt met plantenextracten. Dergelijke bestanddelen hydrateren het haar, terwijl het verstrekken van een meer natuurlijke look in vergelijking met andere styling producten.

Wat het niet doet

Sinds haarlotion de blijvende kracht van gels en mousses heeft, moet het niet als zodanig worden gebruikt. De oliën kunnen helpen om kroes op afstand, maar ze kunnen het haar te glanzend te maken als je haar al vettig. Haarlotion ook geen volume toe te voegen aan fijn haar, maar definieert je natuurlijke look.

styling Tips

Afhankelijk van de look die u wilt bereiken, moet u wellicht andere haarproducten gebruiken in combinatie met lotion. Haarlotion wordt best aangebracht op vochtig haar vóór het föhnen. U kunt ook gebruik maken van een kleine hoeveelheid aan retoucheren kroeshaar uiteinden nadat je haar helemaal droog is. Niet aanbrengen op de wortels als je vet haar, omdat dit zorgt voor een vette look. Als u extra hold wilt, zonder de uitstraling van gel, overweeg dan het toepassen van een lichtgewicht haarlak als aansluitend aan lotion voordat je hoofd de deur uit.