Wat doet een Personal Trainer doen?

Wat doet een Personal Trainer doen?

Je hoeft niet naar een rijke beroemdheid of een wedstrijd op een extreem gewichtsverlies tv-show om een ​​personal trainer te huren. Hoewel het populaire beeld is van gespierde mannen en vrouwen gekleed in trainingspakken blaffen bestellingen bij uitgeput, obese cliënten krabben hun manier om gewicht te verliezen op opgevoerde loopbanden - er is meer aan het zijn van een trainer dan het toepassen van drill sergeant technieken. Een goede trainer moet opleiden en motiveren. Denk aan een trainer als je eigen persoonlijke fitness coach.

Bespreek Needs, Assess Fitness

Wat doet een Personal Trainer doen?

Uw persoonlijke trainer zal u eerst vragen wat je wilt uit je training. Gemeenschappelijke verlangens afvallen winnen sterkte en flexibiliteit, cardiovasculaire gezondheid te verbeteren, bouwen spier of een combinatie van al deze. Uw trainer beoordeelt vervolgens uw huidige niveau van fitness, rekening houdend met de huidige medische voorwaarden of beperkingen. Vaak zal hij uw lichaamssamenstelling te meten en controleren van uw gewicht, maar ook het geven van je kracht en uithoudingsvermogen testen.

Stel lange termijn en korte termijn doelen

Wat doet een Personal Trainer doen?

Vervolgens zal je trainer op korte termijn en lange termijn doelen te stellen. Kortetermijndoelen meetbare factoren, zoals verlies van een bepaalde hoeveelheid pond, toning specifieke lichaamsdelen of verhogen van de hoeveelheid gewicht je kan tillen binnen enkele weken. Lange-termijn doelstellingen zijn het bereiken duidelijke gewichtsverlies, flexibiliteit en kracht, en het verbeteren van uw algehele gezondheid in een jaar of meer en het onderhoud ervan voor een mensenleven.

Een plan maken

Wat doet een Personal Trainer doen?

Uw persoonlijke trainer zal vervolgens een persoonlijk plan voor u om uw korte termijn en lange termijn fitness-doelen te bereiken. Trainers zal vaak door elkaar halen aerobic oefeningen, zoals wandelen, hardlopen of het gebruik van loopbanden en crosstrainers, met krachttraining. Sommige trainers toe te voegen sport tot het plan, groep aerobic dance of Pilates lessen. Een voedingsplan is vaak inbegrepen te laten samenvallen met uw fitness-plan.

Laat je zien hoe het moet

Wat doet een Personal Trainer doen?

De volgende stap na het maken van uw persoonlijk plan is voor de trainer om je te leren hoe je de oefeningen te doen en om ervoor te zorgen dat u ze op de juiste doet. Body positie is de sleutel met de meeste oefeningen, en het is de taak van een personal trainer om u te controleren, zorg ervoor dat u veilig en effectief doet de oefeningen en om het programma zo nodig te wijzigen. Een trainer moet ook worden gecertificeerd in eerste hulp en moet hulp toe te dienen aan u als u in nood of gewond raken uit te oefenen.

Motiveren en Cheer

Een van de meest cruciale rol van de personal trainer is om je te motiveren om te slagen in je doelen en om je op te vrolijken op je best te doen. Het uitoefenen verondersteld om pret te zijn. Een n effectieve trainer zal laten zien hoe je verveling als hoe je jezelf te duwen om te slagen als je het gevoel dat het opgeven van te vermijden met uw training, als goed.